B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu ⭐️ VSLIK SERVER FİLES ⭐️ 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

paylamış oldugun packde root dosyaları yok nasıl ayarlicaz

temiz pack istiyoruz :)

Files kimin bilmem bir kaç isim geçiyor tanımıyorum. Ama paylaşan arkadaş olduğu için o şekilde yorum yapacağım.
Benim kendime ait filesımı da millet aldı 1-2 efekt kostüm ekleyip benim diye kullandı hatta sattı bile. Files eskimi yeni mi bilmem ama arkadaşın dediği şu şey çok doğru 1 ip adresine 6-7k fiyat çeken kişiler görüyorum. Bu nasıl mantık bu nasıl bir çalışma şekli. Bunları bide alan var onlar daha karmaşık. Piyasa hala 2017 de bıraktığım gibi kişilerinde bir gram gelişme yok.

Files için yok bilişimin yok itjanın yok benim falan gerek yok böyle şeylere. Files Murat K ve Eric tarafından yapıldı tüm sistemlerini murat ekledi. Şuanki hali de dahil kullananlar sadece 2-3 tane kostüm ve gm efekti ekleyip sahiplendiler. Kullanacak kişiler için problem yaratmaz ama güncel bir files değil eski sistemler barındırıyor, yani piyasaya çıkıp ''İşte bu da benim filesım'' diye göğsünüzü gerdirecek bir şey değil. Başarılar...
Diğer files ile karşılaştırabilirsin. Filesi bizzat ben yaptım demedim zaten. Ek olarak files içerisinde yeni olarak kostüm ve ufak tefek bir kaç sistem mevcut. Tekrardan yorumun için teşekkürler.
paylamış oldugun packde root dosyaları yok nasıl ayarlicaz
loser dosyaları ROOT dosyalarıdır.
Files kimin bilmem bir kaç isim geçiyor tanımıyorum. Ama paylaşan arkadaş olduğu için o şekilde yorum yapacağım.
Benim kendime ait filesımı da millet aldı 1-2 efekt kostüm ekleyip benim diye kullandı hatta sattı bile. Files eskimi yeni mi bilmem ama arkadaşın dediği şu şey çok doğru 1 ip adresine 6-7k fiyat çeken kişiler görüyorum. Bu nasıl mantık bu nasıl bir çalışma şekli. Bunları bide alan var onlar daha karmaşık. Piyasa hala 2017 de bıraktığım gibi kişilerinde bir gram gelişme yok.
Dostum öncelikle geçmiş olsun zamanında paylaşmışlar dediğin için. Bu filesin eski paylaşılan konusunda ne kostüm neden ronark gibi eklentiler mevcut. 6-7K çeken şahıslara vermesinler diye paylaştım. Onun haricinde kullansınlar yada kullanmasınlar beni çok ilgilendirmez. Ben paylaştım kullanmak tamamen bireylere yönelik bir şey. Değerli yorumun için teşekkürler.

Ortaya bir bomba attık millet artık oyun yapısını değiştirip yan serverin dosyalarını alıp açıyor. Artık bu filesin son sürümünü sahaya dökün. Desenize ITJA nin kalıntıları hala sahada. Adam gerçekten darbe diyordu gerçekmiş. Miş miş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri