noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yeni Sanatçılar Keşfedelim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tuna24Lebery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 100

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba uzun yıllardır Hip Hop / Trap dinleyicisiyim ve yeni sanatçılar keşfetmeyi seviyorum özelikle türk yeni yetenekler

bugün kendimin de dinlediği yeni keşfetiğim ve gelecekte parlayacak sanatçıları listeleyeceğim sizin de önereceğiniz sanatçıları bekliyorum

1 ) Mavi

Mavi biliyorsunuzdur tabi ki fakat hakkını yemek olmaz tr den globale oynayacak sayılı insanlardan şimdiden global listelere alınmaya başladı

2 ) Blok3

Kendi son zamanlarda inanılmaz hitler vererek kendini dinleyicilere kabul ettirdi ve her verdiği şarkıyı sosyal mecralarda hit yapmayı başarıyor kendisi tam bir hitmaker kendisinin çıkmamış bir kaç parçasına denk geldim yakın zamanda yayınlayacaksa eğer bu senin en iyi çıkış yapan sanatçı ödülünü alacağını düşünüyorum

3 ) QİMP

Asıl mahlası qimptoven kendisi anten ekibinde (anten ekibi bir prodüktör takımı geçen sene 600+milyon üstü stream yaptı kendileri bu inanılmaz bir rakam ilk senelerinde böyle bir şey kupon olsa her türlü uçuk istatistiğe oynarım bunlar için )

4) BAZZY

yakında adını duyacağınız sanatçılardan biri kendisi araştırırsanız bir kaç parçasına denk gelirsin inanılmaz tune kullanma yeteneğine sahip ve bu sene için bir çok hit verebileceğini düşünüyorum

5) kidkubi

kendisini Gang Benimle şarkısı ile tanıdım inanılmaz bir matematiğe ve tekniğe sahip kendini seneler içinde geliştirirse bir makineye dönecek gibi duruyor

Sizden de yeni sanatçılar ve önerebileceğiniz sanatçıları bekliyorum​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri