Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 Server açmak istiyorum.

sentinus67

Level 1
Üye
Konular
7
Çözüm
1
Online süresi
6d 17m
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 3 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
319
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar metin2 server açmayı düşünüyoruz 5 kişiyiz şuanda öğrenmek istediğim konular ve bir çok şeyi biliyorum diyebilirim bilmediğim konular hakkında sormak istiyorum..

1.
Server files arıyorum 1 haftadır aradığım files içerisinde herşey fixlenmiş eklentisi olmayan tertemiz files bulamadım önerebileceğiniz bir server files var mıdır? Hostingden aldığım bir hazır filesi değil de kendim yapıp hostingde değiştirip kendime özel bir filesim olsun istiyorum..

2. Freebsd sürümleri ve mysql sürümleri fark ediyormu? Mesela freebsd 9.1 & 12.2 Arasında ne fark var 9.1 kullansam veya 12.2 kullansam bana sorun yaratırmı?

2. Freebsd sürümü 9.1 olan server fileste en son güncel freebsd'ye nasıl geçiririz derleriz?

3. Hosting olarak hangisini seçmeliyim sağlam sorun yaşatmayacak verdiğim parayı hakedicek hangi hosting var?

4. Bütün fixlemelere nereden ulaşabilirim?

Çok teşekkür ederim hocam. Mesela ben hosting üzerinde metin2 değilde VDS alsam onun üzerinden kendim herşeyi yapsam daha mı mantıklımı olur ve nasıl yapılır?
vds alırsanız boşa metin2 çalıştırmadıgı için makine almanız daha yararlı olacaktır

Kendiniz bir makine kiralayıp veya alıp kendiniz geliştirebilirsiniz. Daha yararlı olur ekstra olarak oto av sistemini aşağıya bırakıyorum.
Teşekkür ederim hocam. Ben o oto avı biliyorum bunu söylememiştim resim attım alta bundan bulabilir miyim?

Adsız.png

vds alırsanız boşa metin2 çalıştırmadıgı için makine almanız daha yararlı olacaktır
Makine alırsam port açma işlemlerini nasıl yapacağım bildiğim kadarıyla modem üzerinden port açıyoruz insanların servere girebilimesi için diye biliyorum..

Solving#1924 ekle beni sana anlatayım aklındaki soruları sorabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri