Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı npc tıklanmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JaxLeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 888

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

npc ye item ekledim onclick ayarını ayarlasam da tıklanmıyor shop ve shop item de ekli nasıl açtırabilirim onclick 1 de olmuyor 0 da 2 de

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

yok yine aynı bende anlamadım shop dada ekli object e falan gerek varmı ki
mob_proto içerisinde yer alan mob flagları arasında bu npc nin shop olduğunu belirtin mi 0 -> mob 1 -> shop 2 -> quest Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Eğer sorun hala devam ederse ve py ile ilgili bir sorun yoksa ve spesifik olarak sorun satıcıdaysa satıcının mob protosunu kopyala ve çalışan bir npc ile kıyasla aradaki farkı görebilirsin.

En son çare olarak;
quest ore_shop_stax begin state start begin when 20060."Satıcı" begin setskin ( NOWINDOW ) npc.open_shop(25) end end end

Üstteki quest ile açtırabilirsin 25 yazan yere player.shop içerisindeki satıcının vnum ı gelecek.

Tüm bunları yaptın ve hala satıcıyı açamadıysan bana yaz :D
Mob proto'dan örnek veriyorum market'in veya zırh satıcısı kodunu kopyalayıp istediğiniz npc'ninde kodunu sildikten sonra kopyalamış olduğunuz kodu tekrar ekleyip sadece vnum kısmını istediğiniz npc kodunu yapıp deneyin.

shop.sql'da
Ekran görüntüsü 2023-02-04 040832.png

bu şekilde ekleyip dene bakalım.(üstteki resim örnektir.)

vnum (diğer vnumlarda olmayan bir sayı yaz)
name(npc ismini yaz)
npc_type(shopex gibi sistem kullanmıyorsan 0 olarak kalsın)
npc_vnum(tıkladığınızda shop olarak açılmasını istediğiniz npc'nin kodu)

Reboot and Server Start :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri