xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

normal shop üzerinden offline shop 2025-07-02

indirmek için izniniz yok

mistikaptal

Mysteriously Stupidity
TM Üye
Konular
85
Online süresi
2mo 12d
Reaksiyon Skoru
407
Altın Konu
0
Başarım Puanı
121
MmoLira
3,278
DevLira
189
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

benimkisi biraz deneme sürümüne benzedi ama yapacak bir şey yok :D

artık goksümü gere gere benim de artık bir offline shop sistemim var diye gezebilirim zxasjdasgjkdgj

1751019940301.png

1751019977848.png

detaylı açıklama;

amacım oyunun pazar sisteminin üzerine yeni pazar sistemi yazmadan komple yeni bir şeyler inşa etmeden aynı şekilde TShopItemTable tablesini kullanarak sade bir şekilde bunu sql üzerinden verdirtmesiydi, şu an bu çalışıyor ve itemleri offline_shop_items db ye sorunsuz şekilde işliyor ancak pazara tıklanmıyor ve bazı şeyler henüz yok OnClick olayı vsvsv. çünkü detaylı bir inceleme gerektiriyor ve her bir kodu anlamaya çalışsam 1-2 ayda anca anlarım kaplumbağa gibi biraz gecikmeli olduğum için kusuruma bakmazsınız artık.

ekleyecek olanların bilgisine, biraz değil, baya deneysel kalıyor, o yüzden aslında bu şekilde paylaşmak istemiyordum ama bunda şu an için takılı kalmak istemiyorum ve buraya kadar gelmişken de paylaşayım istedim illa ki konuya katkı sağlayacak birileri çıkacaktır, ya da en azından ben öyle umuyorum.

Ekli dosyalar

İkarus da neymiş mistikaptal varken eline sağlık

Bunu yapman kesinlikle çok faydalı, normal biri ikarus’u kendi dosyalarına eklerken anlamadan ekliyor, sırf bunu sıfırdan düşünerek yaptığın için çalışma mantığını çok daha iyi anlayacaksın offline shopların.

Tebrik ederim ve eline sağlık, paylaşım için teşekkürler.

Eline sağlık umarım dahada geliştirirsin kendi mantığınla ilerlemen çok güzel bir şey

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri