- Konular
- 8
- Online süresi
- 1g 7969s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 18
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 818
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhabalar ben kendimi geliştirmekten zevk alan birisiyim ve bu alanda vakit geçirmekten keyif alıyorum yani acemiyim. Siz yani daha tecrübeli arkadaşlardan yardımda bulunacağım yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Şimdi sorunlar hakkında paylaşımıma geçmek istiyorum;
1- Hangi questi oyuna okutsam da oyunda questlerle alakalı bir değişim/etkileşim olmamaktadır. Quest List'e questleri eklememe rağmen questler oyuna yansımamaktadır.
2- Ruh taşına sağ tıklanmıyor bir kaç araştırmalarda bulundum fakat sonuca ulaşamadım.
3- Offical at görevleri quest'i aramaktayım piyasada olanların da ya yazım hatası var bolca ya da düzgün çalışmamaktadır.
4- Offical biyolog görevleri aramaktayım. Şuan güncel olan bir biyolog quest okuttum fakat biyologu vermeye gittiğimde biyoloğun üstüne tıklanmıyor.
5- Offical takvim şeklinde etkinlik quest aramaktayım sadece [ Ayışığı,Futboll Topu ve benzeri.]
6- Oyuniçerisinden Lycan'ı görünmez değil de tamamen kaldırmak istiyorum [Zahmetli bir iş olduğundan ötürü ücretli de yardım alabilirim]
Bunları tamamen keyfi olarak yapmaktayım açılacak olan bir sunucu planlamam yoktur. Herkese iyi forumlar dilerim.
1- Hangi questi oyuna okutsam da oyunda questlerle alakalı bir değişim/etkileşim olmamaktadır. Quest List'e questleri eklememe rağmen questler oyuna yansımamaktadır.
2- Ruh taşına sağ tıklanmıyor bir kaç araştırmalarda bulundum fakat sonuca ulaşamadım.
3- Offical at görevleri quest'i aramaktayım piyasada olanların da ya yazım hatası var bolca ya da düzgün çalışmamaktadır.
4- Offical biyolog görevleri aramaktayım. Şuan güncel olan bir biyolog quest okuttum fakat biyologu vermeye gittiğimde biyoloğun üstüne tıklanmıyor.
5- Offical takvim şeklinde etkinlik quest aramaktayım sadece [ Ayışığı,Futboll Topu ve benzeri.]
6- Oyuniçerisinden Lycan'ı görünmez değil de tamamen kaldırmak istiyorum [Zahmetli bir iş olduğundan ötürü ücretli de yardım alabilirim]
Bunları tamamen keyfi olarak yapmaktayım açılacak olan bir sunucu planlamam yoktur. Herkese iyi forumlar dilerim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Özel mesaj yerine, sorunu çözmeye yönelik açıklayıcı ve bilgi içeren yanıtınızı konu altına yazarsanız diğer üyeler de faydalanabilir. Amacımız problemi burada çözüp mümkün olduğunca fazla kişiye yardımcı olmak. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.Özel mesaj gönderin, çözüme kavuşturalım.