8 yılldır piyasada olduğunuzu söylüyorsunuz üyelik tarihiniz 8 günlük amacım konunuzu baltalamak değil çok tutarsızlık var Namık Kemal olmamak için aşağıdaki yazdığımı okuyup konunuzu güncellerseniz belki amacınıza ulaşırsınız birde açıcağınız bu projede eğer ortak bulursanız oyunun ismi vurgun.exe olabilir mi bu baltalamak değil sadece bir öneri
PhpStorm ve Visual Studio Code bahsetmişsiniz bu ikisi ayrı programdır
Python: metin2de gördüğümüz gui kısımları için yazılmıştır.c++: metin2nin çekirdek kısmını oluşturuyor. Game ve Client bu dillde yazılmıştır
lua: metin2de oyun görevleri için kullanılmıştır
Herhalde bir forumun piskolojisi bozuk sensin ben orda internet yazılımından bahsettim kardeşim oyunun açık kaynak kodları ile herhangi bir program önermedim .
yani bilgisizliğini okadar belli ediyorsun ki. git başka sikletteki insanlarla uğraş.
yani bilgisizliğini okadar belli ediyorsun ki. git başka sikletteki insanlarla uğraş.
sizin gibileri ne amaçla forumda barındırıyorlar anlamıyorum sen değilmisin milleti dolandırıp ban yiyen kerkenez neyin şovunu yapıyorsun.
8 yılldır piyasada olduğunuzu söylüyorsunuz üyelik tarihiniz 8 günlük amacım konunuzu baltalamak değil çok tutarsızlık var Namık Kemal olmamak için aşağıdaki yazdığımı okuyup konunuzu güncellerseniz belki amacınıza ulaşırsınız birde açıcağınız bu projede eğer ortak bulursanız oyunun ismi vurgun.exe olabilir mi bu baltalamak değil sadece bir öneri
PhpStorm ve Visual Studio Code bahsetmişsiniz bu ikisi ayrı programdır
Python: metin2de gördüğümüz gui kısımları için yazılmıştır.
c++: metin2nin çekirdek kısmını oluşturuyor. Game ve Client bu dillde yazılmıştır
lua: metin2de oyun görevleri için kullanılmıştır
ben hiç ban yemedim ki forumda hakkımda 1 tane bile konu yok ne saçmalıyorsun sen 6 gün önce hesap açmışsın demeki forumdan ban yiyen sensin namık kemalsizin gibileri ne amaçla forumda barındırıyorlar anlamıyorum sen değilmisin milleti dolandırıp ban yiyen kerkenez neyin şovunu yapıyorsun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)