farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

GM Olmak İstiyorum Pro Geliştirici Arayanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MRCONS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

8 yılldır piyasada olduğunuzu söylüyorsunuz üyelik tarihiniz 8 günlük amacım konunuzu baltalamak değil çok tutarsızlık var Namık Kemal olmamak için aşağıdaki yazdığımı okuyup konunuzu güncellerseniz belki amacınıza ulaşırsınız birde açıcağınız bu projede eğer ortak bulursanız oyunun ismi vurgun.exe olabilir mi bu baltalamak değil sadece bir öneri​

PhpStorm ve Visual Studio Code bahsetmişsiniz bu ikisi ayrı programdır​

Python: metin2de gördüğümüz gui kısımları için yazılmıştır.
c++: metin2nin çekirdek kısmını oluşturuyor. Game ve Client bu dillde yazılmıştır
lua:
metin2de oyun görevleri için kullanılmıştır

Herhalde bir forumun piskolojisi bozuk sensin ben orda internet yazılımından bahsettim kardeşim oyunun açık kaynak kodları ile herhangi bir program önermedim .
yani bilgisizliğini okadar belli ediyorsun ki. git başka sikletteki insanlarla uğraş.

8 yılldır piyasada olduğunuzu söylüyorsunuz üyelik tarihiniz 8 günlük amacım konunuzu baltalamak değil çok tutarsızlık var Namık Kemal olmamak için aşağıdaki yazdığımı okuyup konunuzu güncellerseniz belki amacınıza ulaşırsınız birde açıcağınız bu projede eğer ortak bulursanız oyunun ismi vurgun.exe olabilir mi bu baltalamak değil sadece bir öneri​

PhpStorm ve Visual Studio Code bahsetmişsiniz bu ikisi ayrı programdır​

Python: metin2de gördüğümüz gui kısımları için yazılmıştır.
c++: metin2nin çekirdek kısmını oluşturuyor. Game ve Client bu dillde yazılmıştır
lua:
metin2de oyun görevleri için kullanılmıştır
sizin gibileri ne amaçla forumda barındırıyorlar anlamıyorum sen değilmisin milleti dolandırıp ban yiyen kerkenez neyin şovunu yapıyorsun.

sizin gibileri ne amaçla forumda barındırıyorlar anlamıyorum sen değilmisin milleti dolandırıp ban yiyen kerkenez neyin şovunu yapıyorsun.
ben hiç ban yemedim ki forumda hakkımda 1 tane bile konu yok ne saçmalıyorsun sen 6 gün önce hesap açmışsın demeki forumdan ban yiyen sensin namık kemal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri