HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
AD SOYAD: Uğur K.
Eğitim: Giresun Universitesi (Bilişim IT)
Memleket: Batman
Yazılım Bilgisi: C# C++ Ve Python kod yapılarına hakim.
İnternet Yazılımı: PHP (HTML) CSS javascript İnternet dillerinde uzman.
NOT: ASIL AMACIM HERHANGİ BİR SERVER GM OLMAK VEYA DEVOLOPER OLMAK DEĞİLDİR! SERVERİNZE AYAR ÇEKİLMESİ VEYA EKLENMESİ GEREKEN YERLER VAR İSE MESAJ ATINIZ!
ARTI OLARAK VERİTABANI MYSQL UZMANI
Grafik Tasarım:
Adobe Photoshop ve A. After Effect ve e Illus. Programlarında Uzman.
METİN2 AYRINTILARI
Oyun ici duzenleme oyun dışı duzenlemelerine hakim. Sandık boss droplar qustler İtem ekleme coreler aklınıza gelebilecek hersey de Navıcat filezilla islerini adı gibi bilen birisiyim. Sistem ekleme cıkarma eklenti yapımı icon tasarımı logo banner, artı olarak silah ve zırh tasarımlarına hakim birisiyim.
Gorev Aldıgım serverlar ( Geliştirici Olarak)
Rubai2, Grave2, Arin2, Neva2, Dealth2, RelaxMt2, BadigartMt2, GardiyanMt2, YuzyilMt2, Ruya2, Memphis2, Carnia2, Salvador2, Shadow2, Osmanlı2, Halikarnas2, Venom2
Carnia2 Osmanlı ruya2 2015 2018 arası adı altında actıgım serverler dir. Bu isim ler icerisinde acilan Serverlar ile alakam yoktur. Turkmmonun serserileri bunu bilsin ona göre yorum atsın ricamdır.
Not : Aralarında kendi actıgım Serverlarda vardır az da olsa...
Telefon no discord veya ozelden verilecektir.
DİĞER DEVELOPERLAR GİBİ YÜKSEK FİYATA ÇALIŞMIYORUM. EL EMEĞİ OLARAK DEDİĞİMİZ ŞEYİ İSTERİM. Kİ DAHA FAZLA İŞ VE KARŞIMDAKİ GÜVENİLİR OLSUN GÖNLÜ FERAH OLSUN YETER. TURKMMO EKİBİNDE OLDUĞUMA ALDANMAYIN.
Discord: ITJA#8532
Son düzenleme:
Dostum bi dikkatli şekilde serverleri sıraladığım bölümde ki alt yazıyı okurmusun müptezel kardeşim.Referanslar sahtedir carina2 yönetiminde adı geçmemektedir
Referans kanıtlarınızı atınız
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)