- Konular
- 4
- Online süresi
- 11h 4s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 225
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Metin2 pvp sektöründe uzun yıllardır hem oyuncu hem de mutfak kısmında yer alan, oyun dinamiklerine ve oyuncu psikolojisine son derece hakim bir GM adayıyım. Sunucunuzu sadece "idare edecek" değil, vizyonuyla ve teknik desteğiyle yukarı taşıyacak bir ekip arkadaşı arıyorsanız, doğru ilana bakıyorsunuz.
Bir GM'in sadece oyun içi "/inv" yazıp gezmekten fazlası olması gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden altyapı yönetimine son derece hakimim..
Ben sunucunuza sadece zamanımı değil, tecrübemi katmaya geliyorum. Amacım, oyuncuların sorunsuz bir şekilde lag ve bug yaşamadan oynayabileceği, Nesne Market dengesinin korunduğu ve uzun ömürlü bir proje yaratmanıza ortak olmaktır.
Lütfen konu üzerinden iletişime geçin.
Metin2 pvp sektöründe uzun yıllardır hem oyuncu hem de mutfak kısmında yer alan, oyun dinamiklerine ve oyuncu psikolojisine son derece hakim bir GM adayıyım. Sunucunuzu sadece "idare edecek" değil, vizyonuyla ve teknik desteğiyle yukarı taşıyacak bir ekip arkadaşı arıyorsanız, doğru ilana bakıyorsunuz.
Teknik Yetkinliklerim & Bilgi Birikimim
Bir GM'in sadece oyun içi "/inv" yazıp gezmekten fazlası olması gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden altyapı yönetimine son derece hakimim..
- Navicat (Veritabanı Yönetimi): Player, account ve common tablolarına tamamen hakimim. İtem proto, mob proto ayarları, Nesne Market entegrasyonu, oyuncu loglarının incelenmesi ve SQL sorguları konusunda deneyimliyim.
- Putty (Sunucu Yönetimi): SSH komutlarını aktif olarak kullanabiliyorum. Server başlatma, kapatma, syserr/syslog takibi, yedek alma (backup) ve olası çökme/uyku modu sorunlarına hızlı müdahale etme yeteneğine sahibim.
- Filezilla (FTP / Dosya Yönetimi): Sunucu taraflı (share/locale/turkey) quest ekleme/silme, NPC içeriklerini düzenleme, drop ayarlarını manipüle etme ve script entegrasyonlarında pratik çözümler üretebiliyorum.
Operasyonel & Kişisel Özelliklerim
- Oyuncu İletişimi & Güven: Oyuncularla mesafeli, adil ve profesyonel bir iletişim kurarım. Oyun içinde adaleti sağlamak ve sunucunun "güvenilir" imajını korumak benim için ilk kuraldır.
- Kriz Yönetimi: Sunucuya yapılacak DDoS saldırılarında, oyun içi bug/açık bulunma durumlarında panik yapmadan, yönetimle koordineli bir şekilde teknik müdahale sürecini yönetebilirim.
- 7/24 Aktiflik ve Takip: Gece saatleri de dahil olmak üzere (bknz: gece vardiyaları/aktif farm saatleri) sunucunun bot kontrolünü, ticket (destek) sistemini ve Discord kanallarını eksiksiz şekilde koordine ederim.
Vizyonum
Ben sunucunuza sadece zamanımı değil, tecrübemi katmaya geliyorum. Amacım, oyuncuların sorunsuz bir şekilde lag ve bug yaşamadan oynayabileceği, Nesne Market dengesinin korunduğu ve uzun ömürlü bir proje yaratmanıza ortak olmaktır.
Lütfen konu üzerinden iletişime geçin.