Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kendimi kanıtlamak için cevap bile yazma gereği duymuyorum neden biliyomusun senin o kendini bir halt zanneden arkadaşın veya sen. Kimden veya nasıl yaptığını bilmediği çoçuk oyuncağı olan CONFIG ayarlamasını bilmiyorken gelip burda ahkam kesmesi de komik bu konuşmalar oldu evet doğrudur. Sonrasın da tek bir yardımını bile almadan kendi kurduğum da doğrudur. Kendisi girip hiç bir şeyi beceremeyip yok yarın bakarız deyip sonrasın da kendi yaptığımı niye paylaşmamış kendini böyle avutuyor sanırım arkadaş neyse benim bir şey kanıtlamaya ihtiyacım yok. En kral sizsiniz en iyisi sizsiniz
Oda yetmezmiş gibi adama daha cmake gereksinimlerinde yazılmış directx için gerekli bir modülün zaten thirdparty klasöründe mevcut olduğunu bilmeyip ne yaptığından bir haber olup adama bozuk bir şekilde cmake projesi tam anlamıyla derlenmeden yarım yamalak yaptım düzelttim bak giriş yapabilirsin o hata sorun değil diyip bir şey biliyormuş gibi havalara girmeniz yok mu resmen şaka gibisiniz @qay123 kendisi söylesin ben işlemleri yaparken birebir diyalog halindeydik kendisi ile kim çözmüş anlatır o
He bir de tabi tüm hepsi gerekli yok işte Community kurman gerek Professional olmaz felan zırvalıkları da cabası tabiki bir şeyi biliyormuş gibi yapıp bilmemek cahilliğinize veriyorum. Cahillerle pek savaşa girmem hepinize iyi forumlar![]()
edit: bak ben 2009 başlayıp 2016 da bıraktım bu metin2 işlerini sırf millet yararlansın diye insanlık yaptım
15 yıllıkta esnaflık geçmişim var ve insan sarrafı oldum senin egoist kendini beğenmiş kendini bilgili sanan çok kişi gördüm
ve muhattabımı kestim ben yararlı olmak için ücretli satılan dosyaları bizzat millete paylaştım kurulum için ayrıca yardım ettim
peki sen ne yaptın ? az evvel diyorsun ki
o halde neden paylaşmıyorsun çünkü hep bana hep bana diyen bir ahlak var sizdethirdparty
o yüzden size ne yardım edilir ne insanlık beklenir vesselam...
Cahille sohbet etmek güçtür bilene; çünkü cahil ne gelirse söyler diline. Hz.Mevlana
Son düzenleme:
arkadaşlar bu filesi bana kurun döner ısmarlıyım tartışmayı bırakın döner yiyin afiyet olsun şimdiden :d
Benim zerre umrumda değil hiç birşey sırf insanlar faydalansın diye uğraştım madem sen egoist değilsin kendini beğenmiş hep bana hep bana diyen birisi değilsin o halde neden millete bunları anlatmıyorsun yada neden ben yardım etmeyi bıraktığımı söyledikten sonra yardım ederim diyorsun millete ?
benim kimseye düşmanlığım yoktur ve 100% iyiyim de demiyorum bir şekilde uğraştım emek verdim bir kaç arkadaş ile bilrlikte kurduk ama iyi ama kötü sonuç olarak çözdük sen utanmadan bide akıl vermeye kalkıyorsun kuramadığın dosyaları sana kuran sağlayan kişi benim utanmanda mı yok?
benim kimseye düşmanlığım yoktur ve 100% iyiyim de demiyorum bir şekilde uğraştım emek verdim bir kaç arkadaş ile bilrlikte kurduk ama iyi ama kötü sonuç olarak çözdük sen utanmadan bide akıl vermeye kalkıyorsun kuramadığın dosyaları sana kuran sağlayan kişi benim utanmanda mı yok?
Benim zerre umrumda değil hiç birşey sırf insanlar faydalansın diye uğraştım madem sen egoist değilsin kendini beğenmiş hep bana hep bana diyen birisi değilsin o halde neden millete bunları anlatmıyorsun yada neden ben yardım etmeyi bıraktığımı söyledikten sonra yardım ederim diyorsun millete ?
Konuşmaların işine gelen kısımlarını paylaşmışsın benide gıdıklayıp durdun görsün arkadaşlar ne neymiş

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)