berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu N2PLAY - SERVER FILES & SOURCES - MULTI-LANGUAGES - NEW GAME-PLAY LV MAX 150 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tunga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 233
  • Görüntüleme Görüntüleme 66K
  • Etiketler Etiketler
    n2play
4.83 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
direk açma sistemleri kontrol et test et ondan sonra

hocam tunganın bir alakası yok filesle sadece yabancı forumdan almış arkadaş paylaşmış
2021 versiyonundaki dosyalar sorunlar var oyun içi ufak tefek onun dışında sourceler iyi bir şekilde kontrolleri yapılması
lazım bir açık yoksa kullanılabilir 64bit files client v.s optimizasyonları fazla iyi pack/item protoların iyice düzenlenmesi gerekiyor onun dışında ufak tefek sıkıntılar var güzel files.
kankiler dalga geçiyorum işim olmaz ama sağolun :)

Files iyi durumda fakat ileri seviye bilgisi olmayan kimse boşuna uğraşmasın bu filesi düzenleyemez bile bilginiz olsun.
Konuşmiyim konuşmiyim diyorum da güzel kardeşim senin ileri seviye bilgin mı var hadi var diyelim kuraydın tek başına gelip bana yazarken 3 gündür uğraşıyorum falan tam salıyordum v.s konuşan sen değilmiydin kimse bana kalkıp bu iyi bu kötü muhabbeti yapmasın bu turkmmo da sıfırdan kod ile sistem yazan çok nadir kişiler var 2009 dan beri turkmmodayim 2016 da saldım metin2 işini sırf burda geldim insanlara iyilik olsun diye gittim hem sağlam dosyaları birileri vesilesiyle buldum yararlansınlar diye paylaştım ama görüyorum ki hep bana diyen bir topluluk var yaklaşık 15 20 kişiye tek tek kurulum yapıp oyuna girmesine kadar build v.s hepsine yardim ettim bilmişlik ukalalık yaptığın için senin yüzünden artık başkalarına yardımı bıraktım burda boş yorum yapma yapacaksan adam akıllı millete yararlı paylaşımlar yap...

Sensin aslanım sensin

Konuşmiyim konuşmiyim diyorum da güzel kardeşim senin ileri seviye bilgin mı var hadi var diyelim kuraydın tek başına gelip bana yazarken 3 gündür uğraşıyorum falan tam salıyordum v.s konuşan sen değilmiydin kimse bana kalkıp bu iyi bu kötü muhabbeti yapmasın bu turkmmo da sıfırdan kod ile sistem yazan çok nadir kişiler var 2009 dan beri turkmmodayim 2016 da saldım metin2 işini sırf burda geldim insanlara iyilik olsun diye gittim hem sağlam dosyaları birileri vesilesiyle buldum yararlansınlar diye paylaştım ama görüyorum ki hep bana diyen bir topluluk var yaklaşık 15 20 kişiye tek tek kurulum yapıp oyuna girmesine kadar build v.s hepsine yardim ettim bilmişlik ukalalık yaptığın için senin yüzünden artık başkalarına yardımı bıraktım burda boş yorum yapma yapacaksan adam akıllı millete yararlı paylaşımlar yap...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri