Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
En iyi dev en iyi sorun çözen her şeyi bilen oyunun en kralı sensin canım kardeşim. Sağ alt tarafta tarih var görmezsin diye belirteyim dedim. 2 üst kısımda paylasilan game MySQL yazışmaların tarihine bak acaba neden ?? Sağ alt tarihide bak belki bir şeyleri idrak edersin.Konuşmaların işine gelen kısımlarını paylaşmışsın benide gıdıklayıp durdun görsün arkadaşlar ne neymiş
Ekli dosyayı görüntüle 89547
Ekli dosyayı görüntüle 89548
Ekli dosyayı görüntüle 89549
Ekli dosyayı görüntüle 89550
Ekli dosyayı görüntüle 89551
Ekli dosyayı görüntüle 89552Ekli dosyayı görüntüle 89553Ekli dosyayı görüntüle 89554Ekli dosyayı görüntüle 89555

Neyse yakında Üstün meveloper bilgilerin ile sorunlarını halledip paylaşırsin (hep bana hep bana takılmayın paylaşım güzeldir) Sonuçta sorunlu dosyalar değil mi
Kendi kafana göre eğlenmeye bak. İyi forumlar.Ekli dosyalar
Gayet, eğleniyorum şuan sizinle zatenEn iyi dev en iyi sorun çözen her şeyi bilen oyunun en kralı sensin canım kardeşim. Sağ alt tarafta tarih var görmezsin diye belirteyim dedim. 2 üst kısımda paylasilan game MySQL yazışmaların tarihine bak acaba neden ?? Sağ alt tarihide bak belki bir şeyleri idrak edersin.Neyse yakında Üstün meveloper bilgilerin ile sorunlarını halledip paylaşırsin (hep bana hep bana takılmayın paylaşım güzeldir) Sonuçta sorunlu dosyalar değil mi
Kendi kafana göre eğlenmeye bak. İyi forumlar.

Pardon bir şey sorucam ben bu yardımları yaparken nere idim bari onuda soyle hakkıma girme hem işyerinde çalışıyorum hemde uzaktan kendi bilgisayarıma bağlanıp bir yandan yardık etme çabasındayım ayrıca ne yediği belirsiz arkadaş daha önce turkmmoda yetkiliymis ne halt yemissse artık yeni hesap kullanıyor gelmiş bide kafa tutuyorKonuşmaların işine gelen kısımlarını paylaşmışsın benide gıdıklayıp durdun görsün arkadaşlar ne neymiş
Ekli dosyayı görüntüle 89547
Ekli dosyayı görüntüle 89548
Ekli dosyayı görüntüle 89549
Ekli dosyayı görüntüle 89550
Ekli dosyayı görüntüle 89551
Ekli dosyayı görüntüle 89552Ekli dosyayı görüntüle 89553Ekli dosyayı görüntüle 89554Ekli dosyayı görüntüle 89555
2016 da bu piyasayı bırakan birisi bu kadarını yapıyor sen kendinden utan kuramayıp birde gelip burda rezil bir insan olduğunu ortaya koydun selçuk çakır evvela kim olduğunu bir açıkla bilelim eski admin olduğunu söylemiştin açıkla bakalım ne diye ban yedin yada ne halt yedin onları soyle burda ban yemek pek zordur dolandırıcılık yapmadığın sürece
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)