cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu N2PLAY - SERVER FILES & SOURCES - MULTI-LANGUAGES - NEW GAME-PLAY LV MAX 150 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tunga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 233
  • Görüntüleme Görüntüleme 66K
  • Etiketler Etiketler
    n2play
4.83 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

En iyi dev en iyi sorun çözen her şeyi bilen oyunun en kralı sensin canım kardeşim. Sağ alt tarafta tarih var görmezsin diye belirteyim dedim. 2 üst kısımda paylasilan game MySQL yazışmaların tarihine bak acaba neden ?? Sağ alt tarihide bak belki bir şeyleri idrak edersin.🤣🤣 Neyse yakında Üstün meveloper bilgilerin ile sorunlarını halledip paylaşırsin (hep bana hep bana takılmayın paylaşım güzeldir) Sonuçta sorunlu dosyalar değil mi 🤣 Kendi kafana göre eğlenmeye bak. İyi forumlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-01-13-08-21-13-25_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2023-01-13-08-21-13-25_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 0
En iyi dev en iyi sorun çözen her şeyi bilen oyunun en kralı sensin canım kardeşim. Sağ alt tarafta tarih var görmezsin diye belirteyim dedim. 2 üst kısımda paylasilan game MySQL yazışmaların tarihine bak acaba neden ?? Sağ alt tarihide bak belki bir şeyleri idrak edersin.🤣🤣 Neyse yakında Üstün meveloper bilgilerin ile sorunlarını halledip paylaşırsin (hep bana hep bana takılmayın paylaşım güzeldir) Sonuçta sorunlu dosyalar değil mi 🤣 Kendi kafana göre eğlenmeye bak. İyi forumlar.
Gayet, eğleniyorum şuan sizinle zaten :D

Pardon bir şey sorucam ben bu yardımları yaparken nere idim bari onuda soyle hakkıma girme hem işyerinde çalışıyorum hemde uzaktan kendi bilgisayarıma bağlanıp bir yandan yardık etme çabasındayım ayrıca ne yediği belirsiz arkadaş daha önce turkmmoda yetkiliymis ne halt yemissse artık yeni hesap kullanıyor gelmiş bide kafa tutuyor
Screenshot_20230113-205529_Discord.jpg

2016 da bu piyasayı bırakan birisi bu kadarını yapıyor sen kendinden utan kuramayıp birde gelip burda rezil bir insan olduğunu ortaya koydun selçuk çakır evvela kim olduğunu bir açıkla bilelim eski admin olduğunu söylemiştin açıkla bakalım ne diye ban yedin yada ne halt yedin onları soyle burda ban yemek pek zordur dolandırıcılık yapmadığın sürece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri