Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Alt yapılık 1-99 1-105 damage başlangıç vb sağlam altyapısı olan geliştirmeye açık fileslar aranıyor
hazır istemiyorum !!! geliştirmeye açık files istiyorum hazır fileslerinize 2000-5000 para vermeyeceğim tekrar ediyorum
source dosyalı herşeyi açık kaynak kodlu yani filesleriniz alınır veya önceden kurduğunuz sağlam boş altyapı varsa onuda üçretini verir alırız !
dc= RedFire#1515
hazır istemiyorum !!! geliştirmeye açık files istiyorum hazır fileslerinize 2000-5000 para vermeyeceğim tekrar ediyorum
source dosyalı herşeyi açık kaynak kodlu yani filesleriniz alınır veya önceden kurduğunuz sağlam boş altyapı varsa onuda üçretini verir alırız !
dc= RedFire#1515
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
300 dolara satılan yani 5600 tl olan marty de bile yüzlerce fix eksikken full fix sorunsuz bir altyapı istiyorsun ve 2000 tl dahi vermeyeceğini söylüyosun komik bir konu kusura bakmada.Alt yapılık 1-99 1-105 damage başlangıç vb sağlam altyapısı olan geliştirmeye açık fileslar aranıyor
dc= RedFire#1515
Özelden iletişime geçildi, müşteri memnuniyeti ve hizmet için müşterilerim ile de yorumlarını alabilirsiniz.
Satış konum : https://forum.turkmmo.com/konu/3845...-1-99-old-files-satista-yilbasina-ozel-fiyat/
Discord üzerinden iletişime geçilmiştir.
Satış konum : https://forum.turkmmo.com/konu/3845...-1-99-old-files-satista-yilbasina-ozel-fiyat/
Discord üzerinden iletişime geçilmiştir.
300 dolara satılan yani 5600 tl olan marty de bile yüzlerce fix eksikken full fix sorunsuz bir altyapı istiyorsun ve 2000 tl dahi vermeyeceğini söylüyosun komik bir konu kusura bakmada.Alt yapılık 1-99 1-105 damage başlangıç vb sağlam altyapısı olan geliştirmeye açık fileslar aranıyor
dc= RedFire#1515
Turkmmo server files kullan.
Arkadaşa katılıyorum.300 dolara satılan yani 5600 tl olan marty de bile yüzlerce fix eksikken full fix sorunsuz bir altyapı istiyorsun ve 2000 tl dahi vermeyeceğini söylüyosun komik bir konu kusura bakmada.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)