BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

1-99 Oldschool Server Files.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emro50000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 79
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Senin onurun şerefin haysiyetin var da milletin yok mu? bu nasıl bir düşünce şekli bu nasıl bir kafa. Tamam dostum en iyi sensin piyasanın en iyisi sensin zaten bigbang patlamasından öncede sen vardın bizde g..müze kına yakmakla meşguldük zaten he. @tuncer61 sende kendine gel birilerinin gazına gelip duruyosun kaç seferdir şu foruma girdiğimde adam akıllı bir konu göreyim hep birileri tartışıyor, bunu hala aklım almıyor. Kendim mod olsam hizaya sokacam forumu kendinize gelin ikinizde 3 günlük dünyada neyin tartışmasını yapıyorsunuz? ne bu şiddet bu celal yahu! pes vallahi pes...
ege hala neler saçmalıyorsun bu forumda birini hizaya sokacak ahlak dersi verecek son insan sensin git tedavini bitir yavrum millete salça olma

Kaale almıyorum yazdıklarına, sadece gülüyorum little developer sefa kurnaz :wave:

ege acilen tedaviye dönmen lazım..
28E346AB-3BDA-4E5B-BD89-EA3CF254D96D.jpeg

ege acilen tedaviye dönmen lazım..
Ekli dosyayı görüntüle 90605
Bu fotoğraflar baya eski :rolleyes:

Kurduğum dostluğa dayalı olarak paylaştığım fotoğraflar bunlar beni ilgilendirir yani söz sahibi değilsin, ancak yine de söyleyeyim Eyüp denen kişi ile arkadaş olduğum eski zamanlara ait facebookta ki fotoğrafları bu şekilde yayınlayıpta paylaşması hoş değil kendi ayıbı :) maksat gülelim eğlenelim ki dost ortamında olur böyle şeyler.

Paylaştığım için bu şekilde saldırmak anca senden bekleyeceğim birşey olurdu :D sorunlarımın olduğunu her seferinde söyleyerek saldırmamı bekliyorsun, sevgili dostum benim herhangi bir sorunum yok inandırmaya çalışmak gibi bir niyetimde yok sanal ortamda bulunan bazı kişilerin gazına gelebilecek birisi değilim.

Bu fotoğraflar baya eski :rolleyes:

Kurduğum dostluğa dayalı olarak paylaştığım fotoğraflar bunlar beni ilgilendirir yani söz sahibi değilsin, ancak yine de söyleyeyim Eyüp denen kişi ile arkadaş olduğum eski zamanlara ait facebookta ki fotoğrafları bu şekilde yayınlayıpta paylaşması hoş değil kendi ayıbı :) maksat gülelim eğlenelim ki dost ortamında olur böyle şeyler.

Paylaştığım için bu şekilde saldırmak anca senden bekleyeceğim birşey olurdu :D sorunlarımın olduğunu her seferinde söyleyerek saldırmamı bekliyorsun, sevgili dostum benim herhangi bir sorunum yok inandırmaya çalışmak gibi bir niyetimde yok sanal ortamda bulunan bazı kişilerin gazına gelebilecek birisi değilim.
çocuk kendi fotoğraflarını başkasının fotosu sanıyor löp löp b*k yemiş hala aptal aptal konuşuyor bildiğim kadarıyla bunun piskolojik sorunları var ve 170 180kg birisi bence tedavi olup spora başlamalısın dostum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri