Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Biz toplum olarak abartmayı çok seviyoruz insanların fiziksel görünüşü yada herhangi bir açığından faydalanmayı daha da çok seviyoruz toplumumuzun acı gerçeği
iki gözümün çiçeği sorun şu ki insanların yaşı sabit kalmıyor, 2023 yılına geldik hala bir açığımı aramaya çalışanları görüyorum, yapmayın
zamanında yaptıklarım yada yapacağım şeyler de seni hiç alakadar etmez dostum,
'Eyüp denen kişi ile arkadaş olduğum eski zamanlara ait'.
Bence okuduğunu anlamalısın başkasına ait demediğim halde başkasına ait sanıyor diyorsun sizi sayıyla felan mı veriyorlar kardeşim? bu fotoğrafların bana ait olduğunu zaten yukarıda ki mesajım da söylüyorum anlamayan sensin yukarıya yazmışım iyice oku ne yazıyor orda bakayım?
Israrla beni sorunlu ilan etmeye devam edeceksiniz size başarılar diliyorum buda benim son mesajım.
@kanaxka0
@H4ZEJ
iki gözümün çiçeği sorun şu ki insanların yaşı sabit kalmıyor, 2023 yılına geldik hala bir açığımı aramaya çalışanları görüyorum, yapmayın
zamanında yaptıklarım yada yapacağım şeyler de seni hiç alakadar etmez dostum,'Eyüp denen kişi ile arkadaş olduğum eski zamanlara ait'.
Bence okuduğunu anlamalısın başkasına ait demediğim halde başkasına ait sanıyor diyorsun sizi sayıyla felan mı veriyorlar kardeşim? bu fotoğrafların bana ait olduğunu zaten yukarıda ki mesajım da söylüyorum anlamayan sensin yukarıya yazmışım iyice oku ne yazıyor orda bakayım?
Israrla beni sorunlu ilan etmeye devam edeceksiniz size başarılar diliyorum buda benim son mesajım.
@kanaxka0
@H4ZEJ
bahsettiğin kişiyle alakası yok tanıyorum çünkü yüzünü görmüş bir kişi olarak burda saçma sapan konuşmalara devam eden şizofren asosyal ve obez bir kişi olarak kendini hiç bozmadan utanmadan sıkılmadan yine yine aynı şeylere devam ediyorsun voltanı al benceBiz toplum olarak abartmayı çok seviyoruz insanların fiziksel görünüşü yada herhangi bir açığından faydalanmayı daha da çok seviyoruz toplumumuzun acı gerçeğiiki gözümün çiçeği sorun şu ki insanların yaşı sabit kalmıyor, 2023 yılına geldik hala bir açığımı aramaya çalışanları görüyorum, yapmayın
zamanında yaptıklarım yada yapacağım şeyler de seni hiç alakadar etmez dostum,
'Eyüp denen kişi ile arkadaş olduğum eski zamanlara ait'.
@kanaxka0
@H4ZEJ
beni sorunlu ilan ediyorsunuz diyorsun sorunlu olduğunu zaten herkes biliyor onuda geçtim eğer sorunlu olmasan insanların konularını kirletmez adam akıllı işine bakardın pardon "ADAM" dedim ne diyeceğimi bulamıyorum artık sana
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)