cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

1-99 Oldschool Server Files.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emro50000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 79
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Komiksin QrenZ61 benim yan hesabım zaten logolarıda ben paylaştım. neyin egosunu kastın acaba sitemdeki tüm logolar ücretsiz isteyene sağlıyorum zaten Buda son mesajım benimle muhattap olabilcek seviyelere ulaşmadınız by.
1675401355531.png

aynen gülüm bu forumun en akıllı kızı sensin hayde çöplüğüne files satamayınca gelip milletin emeğine laf etme konuları karalamaya çalışma yoksa seni tek yumrukta takla attırırım yürü bakalım

ulan ahmak adam gir bir paylaştığım filesin açıklamasını oku :D

Ekli dosyayı görüntüle 90490

filesin sahibi bana böyle bir hakkı tanımışken senin ne haddine kelime yapmak.
Allaha şükür forumdan warez files alıp etc değişip satmadım arkamdan hiçbir zaman küfür ettirmedim konuşturmadım neden çünkü benim bir şerefim haysiyetim onurum var neyse sen anlamasın çünkü bu gibi şeylerden biraz noksunsun ha bu arada bi ara gelde ronark core sorununu halledelim sisteme not düşmene gerek yok core alırsın diye :D

benim ismimi ağzına alırken 2 kez düşün sana fazla gelirim aslan yiğenim
Senin onurun şerefin haysiyetin var da milletin yok mu? bu nasıl bir düşünce şekli bu nasıl bir kafa. Tamam dostum en iyi sensin piyasanın en iyisi sensin zaten bigbang patlamasından öncede sen vardın bizde g..müze kına yakmakla meşguldük zaten he. @tuncer61 sende kendine gel birilerinin gazına gelip duruyosun kaç seferdir şu foruma girdiğimde adam akıllı bir konu göreyim hep birileri tartışıyor, bunu hala aklım almıyor. Kendim mod olsam hizaya sokacam forumu kendinize gelin ikinizde 3 günlük dünyada neyin tartışmasını yapıyorsunuz? ne bu şiddet bu celal yahu! pes vallahi pes...

Senin onurun şerefin haysiyetin var da milletin yok mu? bu nasıl bir düşünce şekli bu nasıl bir kafa. Tamam dostum en iyi sensin piyasanın en iyisi sensin zaten bigbang patlamasından öncede sen vardın bizde g..müze kına yakmakla meşguldük zaten he. @tuncer61 sende kendine gel birilerinin gazına gelip duruyosun kaç seferdir şu foruma girdiğimde adam akıllı bir konu göreyim hep birileri tartışıyor, bunu hala aklım almıyor. Kendim mod olsam hizaya sokacam forumu kendinize gelin ikinizde 3 günlük dünyada neyin tartışmasını yapıyorsunuz? ne bu şiddet bu celal yahu! pes vallahi pes...
en iyisi benim diye bir düşünceye girmedim benden iyisi illaki vardır.Kınayı nerene yakarsın orası beni ilgilendirmez zaten. Sadece sinirim yalan yanlış bilmeden konuşmasına onu da kafa yapısına verdim zaten daha da uzatmadım. Bu konunun altı da tartışmak için uygun değil . Neyse yinede taraf tutmamana sevindim.

Son düzenleme:
en iyisi benim diye bir düşünceye girmedim benden iyisi illaki vardır.Kınayı nerene yakarsın orası beni ilgilendirmez zaten. Sadece sinirim yalan yanlış bilmeden konuşmasına onu da kafa yapısına verdim zaten daha da uzatmadım. Bu konunun altı da tartışmak için uygun değil zaten. Neyse yinede taraf tutmamana sevindim.
Ekran görüntüsü 2023-02-04 081614.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri