BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

1-99 Oldschool Server Files.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emro50000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 79
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

hacı dayı daha ne diyim bilemedim filesi yapan belli satan belli sen şimdi filesi ben yapmadımda dersin sdaflkjlksdajf

Filesi yapan ve satan benim ve filesim aktif oyunlarda denenmiştir referanslarım ve 3 aylk videolarıda var rahat ol abisi sen
bana sürekli skypeden yazıp yardım isteyen bir ççocuksun files satıyorsun ama yakındır silecem hepinizi bu piyasadan az kaldı

Skypeden Yardım dilendiklerini unuttun galiba atıyımmı onlarıda abisi.

Filesi yapan ve satan benim ve filesim aktif oyunlarda denenmiştir referanslarım ve 3 aylk videolarıda var rahat ol abisi sen
bana sürekli skypeden yazıp yardım isteyen bir ççocuksun files satıyorsun ama yakındır silecem hepinizi bu piyasadan az kaldı

insanlara boş yapmayı seviyorsun buglarında dolu filesleri millete çok iyi kaliteli files diye kitlemeye çalışıyorsun kimin bu piyasda ne olduğu belli seninde belli hatta senin oyununda belli hani şu oyunda girince karadeniz türküsü çalan fileslerin varya :D çok cringe biraz kendine bak millet warezden alıp bieşyelr yapıyor düzeltiyor onuda geçtim metin2 dediğin oyunu sanki kendin kodlamışsın yıllarca buraya gelip konuşma hakkını buluyorsun en son seni şikayet edip vergisiz satış yaptığın için ceza ödemiştin hala anyı şeyi yapıyorsun bence işine bak yolunu voltanı al insanların konusunu kötüleyecek en son kişisin hadi ekmeğine yallah tazzik

Son düzenleme:
:D Öyle acıyorumki hepinize Müşterimi dolandırmaya çalıştığının varez files sattığının kanıtıdır .
Beni bu piyasada rakibim olup seven kimse yoktur hepiniz yeni yetmelersiniz,
Hiçbir usta diğer ustanın işçiliğini beğenmez.kötüler bu hayatın gerçeğidir ki sizde ustalık denilecek hiçbirşey yok
Mücahit bütün adlı dolandırıcı hiçbir bilgisi olmayan zavallı çocuk

Daha fazla konuşmayacağım rezil oluyorsunuz ikinizde.
Ekli dosyayı görüntüle 90488

Ekli dosyayı görüntüle 90489
ulan ahmak adam gir bir paylaştığım filesin açıklamasını oku :D

Screenshot_4.png

filesin sahibi bana böyle bir hakkı tanımışken senin ne haddine kelime yapmak.
Allaha şükür forumdan warez files alıp etc değişip satmadım arkamdan hiçbir zaman küfür ettirmedim konuşturmadım neden çünkü benim bir şerefim haysiyetim onurum var neyse sen anlamasın çünkü bu gibi şeylerden biraz noksunsun ha bu arada bi ara gelde ronark core sorununu halledelim sisteme not düşmene gerek yok core alırsın diye :D

benim ismimi ağzına alırken 2 kez düşün sana fazla gelirim aslan yiğenim

sen anne karnında öğrendin heralde bu işleri :D iyiki soru sormuşuz söyleyecek başka birşey bulamıyosun dimi 2 sene önceki mesajı gözüme sokma çabana hayran kaldım dediğim gibi nasıl biri olduğunu çok iyi biliyorum yaptığın işleride görüyoruz patır patır patlıyorsun hadi şimdi yallah konunun altından ucube seni :D

insanlara boş yapmayı seviyorsun buglarında dolu filesleri millete çok iyi kaliteli files diye kitlemeye çalışıyorsun kimin bu piyasda ne olduğu belli seninde belli hatta senin oyununda belli hani şu oyunda girince karadeniz türküsü çalan fileslerin varya :D çok cringe biraz kendine bak milletin konusunu baltalamadan millet warezden alıp bieşyelr yapıyor düzeltiyor onuda geçtim metin2 dediğin oyunu sanki kendin kodlamışsın yıllarca buraya gelip konuşma hakkını buluyorsun en son seni şikayet edip vergisiz satış yaptığın için ceza ödemiştin hala anyı şeyi yapıyorsun bence işine bak yolunu voltanı al insanların konusunu kötüleyecek en son kişisin hadi ekmeğine yallah tazzik
öyle deme her an evine tebligat gönderebilir :D ahahahahahahah

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri