melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Acil Yardım Source Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tekno123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
  • Etiketler Etiketler
    asilzade tunga

tekno123

Level 1
Üye
Konular
7
Çözüm
1
Online süresi
4d 19h
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 6 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
48
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Zırh Silah effect sistemini ekledim source bu hatayı alıyorum kafayı yiyecem acil yardım plas
Hata 91 error LNK2001: unresolved external symbol "public: void __thiscall CItemData::SetItemShiningTableData(unsigned char,char const *)" (?SetItemShiningTableData@CItemData@@QAEXEPBD@Z) C:\Users\bilgi\Desktop\Files İçin Dosyalar\Source Kendi\client_src\SourceCliente\vs_files\UserInterface\GameLib.lib(ItemManager.obj) UserInterface

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
gamelib içerisinde ekli olan bir dosya locale_inc.h dosyasıyla iletişim kuramıyor olabilir eğer tüm ekelemleri doğru yaptığınızı düşünüyorsanız .

Altta paylaştığım dosyalar kendi dosyalarım #include kısımlarını kontrol edin defineleri aratıp doğru yanlış eklediğinize bakın
konu sorunu çözmemde yardımcı oldu #include eksikleri varmış ekleme yapdım hal oldu

olkan41

gamelib içerisinde ekli olan bir dosya locale_inc.h dosyasıyla iletişim kuramıyor olabilir eğer tüm ekelemleri doğru yaptığınızı düşünüyorsanız .

Altta paylaştığım dosyalar kendi dosyalarım #include kısımlarını kontrol edin defineleri aratıp doğru yanlış eklediğinize bakın

Ekli dosyalar

size kendi item datamı atıyorum

Ekli dosyalar

• ffffffff.png
    ffffffff.png
    20.2 KB · Görüntüleme: 0

BUYURUN KENDİ DOSYAM
Benim attiklarim ile kendi dosyalarinizi karşilaştirabilirsiniz
ÜSTEKİ # YAZILANLARI KARŞILAŞTIRCAM DORUMU

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri