Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yardım Lonca Lideri Generali Hatası

FAKTAKLA

Level 1
Üye
Konular
8
Online süresi
2g 1094s
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
17
TM Yaşı
3 Yıl 12 Ay 2 Gün
MmoLira
73
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Lonca Lideri General Sistemi Ekliyorum Anlatım Böyle

syser şu şekilde

Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu
Hata C2511 'void CPythonTextTail::RegisterCharacterTextTail(DWORD,unsigned char,DWORD,const D3DXCOLOR &,float)': aşırı yüklenen üye işlev 'CPythonTextTail' içinde bulunamadı UserInterface C:\Users\F\Desktop\Cilent\source\UserInterface\PythonTextTail.cpp 509
Hata (etkin) E0147 bildirim "void CPythonTextTail::RegisterCharacterTextTail(DWORD dwGuildID, DWORD dwVirtualID, const D3DXCOLOR &c_rColor, float fAddHeight = (10.0F))" (bildirilen şu satırda 69 öğesinin "C:\Users\F\Desktop\Cilent\source\USERINTERFACE\PythonTextTail.h") ile uyumsuz UserInterface C:\Users\F\Desktop\Cilent\source\UserInterface\PythonTextTail.cpp 508
Hata C2660 'CPythonTextTail::RegisterCharacterTextTail': işlev 5 bağımsız değişken almıyor UserInterface C:\Users\F\Desktop\Cilent\source\UserInterface\InstanceBaseEffect.cpp 692
Hata C2352 'CPythonTextTail::RegisterTextTail': statik olmayan üye işlev geçersiz şekilde çağrıldı UserInterface C:\Users\F\Desktop\cilentsrc\source\UserInterface\PythonTextTail.cpp 515

Ekli dosyalar

• Yeni Lonca Generali - Lideri Sistemi.rar
    1.8 KB · Görüntüleme: 0
yanlıs eklemıssın dosyalrını buraya bırak ekliyim atim sana

temiz hali

Ekli dosyalar

• PythonTextTail.cpp
    29.4 KB · Görüntüleme: 0
  • InstanceBaseEffect.cpp
    32.3 KB · Görüntüleme: 0
yardım edecek yokmu

PythonTextTail.h dosyası da lazım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri