Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Yardım Lonca Lideri Generali Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FAKTAKLA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 725

FAKTAKLA

Level 1
Üye
Konular
8
Online süresi
2d 18m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 1 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
73
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Lonca Lideri General Sistemi Ekliyorum Anlatım Böyle

syser şu şekilde

Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu
Hata C2511 'void CPythonTextTail::RegisterCharacterTextTail(DWORD,unsigned char,DWORD,const D3DXCOLOR &,float)': aşırı yüklenen üye işlev 'CPythonTextTail' içinde bulunamadı UserInterface C:\Users\F\Desktop\Cilent\source\UserInterface\PythonTextTail.cpp 509
Hata (etkin) E0147 bildirim "void CPythonTextTail::RegisterCharacterTextTail(DWORD dwGuildID, DWORD dwVirtualID, const D3DXCOLOR &c_rColor, float fAddHeight = (10.0F))" (bildirilen şu satırda 69 öğesinin "C:\Users\F\Desktop\Cilent\source\USERINTERFACE\PythonTextTail.h") ile uyumsuz UserInterface C:\Users\F\Desktop\Cilent\source\UserInterface\PythonTextTail.cpp 508
Hata C2660 'CPythonTextTail::RegisterCharacterTextTail': işlev 5 bağımsız değişken almıyor UserInterface C:\Users\F\Desktop\Cilent\source\UserInterface\InstanceBaseEffect.cpp 692
Hata C2352 'CPythonTextTail::RegisterTextTail': statik olmayan üye işlev geçersiz şekilde çağrıldı UserInterface C:\Users\F\Desktop\cilentsrc\source\UserInterface\PythonTextTail.cpp 515

Ekli dosyalar

yanlıs eklemıssın dosyalrını buraya bırak ekliyim atim sana

yardım edecek yokmu

PythonTextTail.h dosyası da lazım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri