Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Acil Yardım Source Hatası

tekno123

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
4g 71625s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
22
TM Yaşı
3 Yıl 4 Ay 21 Gün
MmoLira
48
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Zırh Silah effect sistemini ekledim source bu hatayı alıyorum kafayı yiyecem acil yardım plas
Hata 91 error LNK2001: unresolved external symbol "public: void __thiscall CItemData::SetItemShiningTableData(unsigned char,char const *)" (?SetItemShiningTableData@CItemData@@QAEXEPBD@Z) C:\Users\bilgi\Desktop\Files İçin Dosyalar\Source Kendi\client_src\SourceCliente\vs_files\UserInterface\GameLib.lib(ItemManager.obj) UserInterface

Çözüm
gamelib içerisinde ekli olan bir dosya locale_inc.h dosyasıyla iletişim kuramıyor olabilir eğer tüm ekelemleri doğru yaptığınızı düşünüyorsanız .

Altta paylaştığım dosyalar kendi dosyalarım #include kısımlarını kontrol edin defineleri aratıp doğru yanlış eklediğinize bakın
konu sorunu çözmemde yardımcı oldu #include eksikleri varmış ekleme yapdım hal oldu

olkan41

Eksik ekleme yapıldığında bu tarz hatalar alınabiliyor tekrar kontrol ediniz

bende
Eksik ekleme yapıldığında bu tarz hatalar alınabiliyor tekrar kontrol ediniz
Bende onu düşündüm ama bu sefer videosunu izliyerek 1 1 yapdım şuan tekrar denicem

Hangi efekt sistemini eklediniz ? Eğer bir dosya ekleme vb. Durum var ise eklediğiniz dosyaları kontrol edin #define şeklinde eklediyseniz eklenilen dosyaların locale_inc.h dosyasıyla iletişiminde bir sorun varsada bu tarz hataları alabilirsiniz

Hangi efekt sistemini eklediniz ? Eğer bir dosya ekleme vb. Durum var ise eklediğiniz dosyaları kontrol edin #define şeklinde eklediyseniz eklenilen dosyaların locale_inc.h dosyasıyla iletişiminde bir sorun varsada bu tarz hataları alabilirsiniz

mavi ruh paylaştı sistem alperen bey
#define ENABLE_SHINING_SYSTEM
evet locale_inc ekledim define

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri