kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Captcha Çözücü

3.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

neyi parayla veriyorum ? var oldugunu sen biliyorsun peki diger arkadaşlar biliyormu 2 3 gündür gözüme çarpıyor arkadaşın biri ücret karşılıgında alıcak ben ise ücretsiz var olanı sundum şuan piyasadaki çogu içerik gibi ücretsiz olupta satmadım anladınmı dostum burda insanlara birşeyler sunuyoruz ne diye bu paylaşımım seni tedirgin etti yada böyle bir yorum atma niyeti duydun? kötü bişeymi yaptım acaba
Knka neden herkes senin üzerine oynuyor anlamadım ama sen çok iyi niyetlisin insanların bilgi sahibi olmasını isiyorsun ama insanlar bunu çekemiyor birşeyleri karşılıksız verirken kötü olarak gösteriyorlar anlamadım bizim toplumu neyse bence fazla takılma çok yararlı bir paylaşım olmuş Teşekkürler.

dostum 8 konun var 7'si işe yaramaz githubdan ölü repos bulup bulup paylaşıyorsun bir tanesi de isocalypsenin aynısı zaten videolu yapmışsın en ufak yoruma da triggerlanıyorsun :D
dostum o bahsettiğin arkadaşın videoları kaldırılmış yeni insanlar o arkadaştan bilgi alamaz ama zaten bu arkadaş ta video da belirtmiş o arkadaşın programı olduğunu bence burada sen toxic lik yapıyorsun gerek yok yani

dostum 8 konun var 7'si işe yaramaz githubdan ölü repos bulup bulup paylaşıyorsun bir tanesi de isocalypsenin aynısı zaten videolu yapmışsın en ufak yoruma da triggerlanıyorsun :D
hey güzel dostum benim <3 soruce o source koda dökme 3 satır kod bunu yazmak çok zor bişey degil anla şunu sen hayla niye bu konuda takılmışsın hile kodlamakla programa dökmek 1 degil 2 ise ben onun ismini degiştirip benim diede kulana bilirdim ölü repos dedigin şeyler işlevi olan şeyler sen sanıyorsunki çuan piyasanın hepsi kendine özgün şeylermi kulanıyor? sana ben bu işi bıraktıgım zaman 6 yıl evelki ekibim ile paylaştıgım şeylerin ss 1 1 atayımı bi bak kimler kimin nesini kulanmış? hani anlıyorum zorla kendine hakaret etirmeye çalışıyorsun ki ban yemem için fakat keşke senin gibi adamlara burda yer verilmese insanlar buraya birşeyler ögrenmeye geliyor emege saygısızlık etmeye degil birde senin o bahsetigin arkadaş video atalı aylar oldu kaç yıldır bu işin içinde bilmiyorum fakat ben sana 6 yıl önce bıraktım diyorum :) 6 yıl öncenin evelsinide hesapla anlata bildimi bi yaşanmışlık var hani inan sana cevap dahi vermezdim verdikçe sen dahada alıngan olup yerinde heycanlanıyorsun kendi kendine kendini iyip bitirip olaya tabi oluyorsun fakat ben büyügümede küçügümede cahilede bilmiş adamada cevap yazarım bunuda aklının bir tarafına kazı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri