romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RiseOfMetin2 Sped Target Damage On Hit & Hack V1

63lider63

Level 2
Fahri Üye
Konular
16
Online süresi
9d 20h
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 16 Gün
Başarım Puanı
65
MmoLira
939
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar bugün bir kaç arkadaşın ısrarı tabirinde RiseOf Metin2 Sped Target On Hit & Hack hilesi yaptım kolay şeyler olsada yapmışken paylaşayım herkes faydalansın dedim gönül isterdi çok fazla yenilikler eklemek fakat bu süreçte başımda biraz sorunlar ve sıkıntılar var onları hal etmeye çalışıyorum birdahaki sefere telafi ederiz iki kat ağır şekilde :) Videolu bir şekilde nasıl çalıştıracagınızı anlatım ve uyguladım izleyip kolay ve rahat bi şekilde yapa bilirsiniz dedigim gibi başımdaki şu zor süreci atlatıktan sonra çok farklı ve yeni içerikler sizlerle olucak bu arada metin2 hile nasıl kodlanır v2 serisini çok yakın sürede paylaşacagım beklemede kalın SAYGILARIM İLE BEN#ZED0x0

DİSCORD#6134

Savaşçı
Ninja
SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE İŞLEVLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAKTA
Sura
Şaman

NOT: Çok yüksek degerler ile kulandıgınız taktirde oyundan atacaktır! düşük degerler ile kulanınız yada bir baypassa sahip olunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

ellerine sağşık kral yararlı bir konu fakat 7-8 dakika olmadan hile oyundan atıyor var mıdır çözümümüz

Cancağızım paylaşım için teşekkürler.

oyundan atttıktan sonra paylassan nolacak kı boşşşşşşşşşşşş sureklı oyundan atıyor sen onu cöz önce

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)