- Konular
- 16
- Online süresi
- 9d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 939
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar bugün bir kaç arkadaşın ısrarı tabirinde RiseOf Metin2 Sped Target On Hit & Hack hilesi yaptım kolay şeyler olsada yapmışken paylaşayım herkes faydalansın dedim gönül isterdi çok fazla yenilikler eklemek fakat bu süreçte başımda biraz sorunlar ve sıkıntılar var onları hal etmeye çalışıyorum birdahaki sefere telafi ederiz iki kat ağır şekilde
Videolu bir şekilde nasıl çalıştıracagınızı anlatım ve uyguladım izleyip kolay ve rahat bi şekilde yapa bilirsiniz dedigim gibi başımdaki şu zor süreci atlatıktan sonra çok farklı ve yeni içerikler sizlerle olucak bu arada metin2 hile nasıl kodlanır v2 serisini çok yakın sürede paylaşacagım beklemede kalın SAYGILARIM İLE BEN#ZED0x0
DİSCORD#6134
Savaşçı
Ninja SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE İŞLEVLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAKTA
Sura
Şaman
NOT: Çok yüksek degerler ile kulandıgınız taktirde oyundan atacaktır! düşük degerler ile kulanınız yada bir baypassa sahip olunuz
Videolu bir şekilde nasıl çalıştıracagınızı anlatım ve uyguladım izleyip kolay ve rahat bi şekilde yapa bilirsiniz dedigim gibi başımdaki şu zor süreci atlatıktan sonra çok farklı ve yeni içerikler sizlerle olucak bu arada metin2 hile nasıl kodlanır v2 serisini çok yakın sürede paylaşacagım beklemede kalın SAYGILARIM İLE BEN#ZED0x0
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
DİSCORD#6134
Savaşçı
Ninja SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE İŞLEVLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAKTA
Sura
Şaman
NOT: Çok yüksek degerler ile kulandıgınız taktirde oyundan atacaktır! düşük degerler ile kulanınız yada bir baypassa sahip olunuz
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
daha bismillah parmagımı dahi daha oynatmadımHile ve yöntemler için teşekkürler hocam. Toxic yorum yapan kişilerin karın ağrıları belli.
eline sağlık kanka <3
ellerine sağşık kral yararlı bir konu fakat 7-8 dakika olmadan hile oyundan atıyor var mıdır çözümümüz
Cancağızım paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 12h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
eline sağlık kanka <3
- Konular
- 1
- Online süresi
- 23h 58m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 48
- DevLira
- 0
ellerine sağşık kral yararlı bir konu fakat 7-8 dakika olmadan hile oyundan atıyor var mıdır çözümümüz
- Konular
- 148
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 1,079
- Altın Konu
- 32
- TM Yaşı
- 4 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- 500
- DevLira
- 3
Cancağızım paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)