Çalışmıyor Hiera2 Mini Hack - DexMa

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Saygı hakedene verilir yalancılık ve clickbait ile açılan bir konunun neyine saygı göstereyim? Sen hileye discord adresinin invite kodunu koyacak kadar aciz ve zavallısın. Discordunu bütüymeye çalışan çok insan gördüm de senin kadar zavallısını görmemiştim açıkçası.
Konunun popüler konulara çıkmasının tek nedeni mini bot yazıp milleti kandırman hala gelip buraya cevap verecek yüzün var

Bak güzel kardeşim yap daha iyisini yap hadi bekliyorum paylaş sonra gel bana burda işimi öğret ben bilmez miyim o sitelere arka planda yönlendirmeyi ? Bence sen boşuna beni yoruyorsun çünkü sana ispatlayacak bir şeyim yok çağırdın yetkiliyi o gereken bişey varsa yapar boş yapma hadi sütünü iç

Daha iyisini mi yapayım Hiç bir şey yapmamak senin yaptığın hileden daha iyi en azından kimsenin vakti çalınmaz boş konularla. Ayrıca anlatsana bana Hiera2 mini bot tam olarak ne işe yarıyor?

kral otomatik metine tıklayan bot yok mu ya, serverde en ufak koruma yok. Onuda halletsen süper olur

Daha iyisini mi yapayım Hiç bir şey yapmamak senin yaptığın hileden daha iyi en azından kimsenin vakti çalınmaz boş konularla. Ayrıca anlatsana bana Hiera2 mini bot tam olarak ne işe yarıyor?

Dostum yaşın kaç ? max 20 bence senin kadar sülük gibi yapışan bir insan görmedim sal la gardaş sen kimsin bana neyi soruyorsun ? Sen bana karışamazsın istediğim gibi başlık atar paylaşırım aksi bir durumda yönetim ekibi düzeltir sen burda kimseye işini öğretme değerli vaktimi çalıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)