noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu Owsap Server Files v5.0.3.5 // Client+Server+Source+License Fix 1

indirmek için izniniz yok
4.86 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler
ben uğraşmayı severim, yaparım, düzeltirim vs vs vs diyen varsa bilmem. Ben bu files ile zaman kaybetmem açıkcası.
- İlk başta MySQL deki eksikleri belirtmemiş arkadaş kimse karakter oluşturamıyor -> player içindeki bazı alanların default değeri yok
- Sandıklar açılmıyor
- OfflineShop yok
- Teleportta gamenin %14'e kadar çıktığını gördüm (benden mi kaynaklı bilemem)
- K Envanterdeki itemleri normal envantere çektim, geliyor. Sorun teşkil edermi bilmem.
- Şimdilik başka birşeyleri kontrol etmedim
Ekli dosyayı görüntüle 98727
Dostum beceremedim sebebini de anlamadım. Yardımcı olabilirsen sevinirim.
Edit. Sonunda kurabildim 😂

Son düzenleme:
1000030754.gif

Kurulumda anlattığın adımları tamamladım. Verdiğin BSD üzerinde çalışıyorum "ifconfig" yazdım ve 192.168.1.24 olarak ipnin ayarlandığını gördüm. Zaten putty ile falan da o ip ile başarılı şekilde bağlanabildim. Konuya yazdığın şekilde PML ile root'u açıp serverinfodaki tüm 192.168* ile başlayan tüm ip adreslerini 192.168.1.24 şeklinde değiştirdim, sonrasında tekrar belirttiğin gibi packi kapattım. Ancak tüm chlerde "Bilinmeyen" yazıyor ve bağlanmaya çalıştığımda "Sunucuya bağlanırken hata" alıyorum.

Edit: mysql başlatılamıyor,

ERROR 2002 (HY000): Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)

şeklinde hata alıyorum, bikaç forumda çözümler buldum ancak hiç biri işe yaramadı. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri