- Konular
- 275
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 3mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 1,008
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 11,832
- DevLira
- 36
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler... Arkadaşlar bu files ile beraber (mysql 8.0) kullanılabilecek bir web admin paneli var mı çoğuna baktım ama çalıştıramadım. Konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?
Soner'in metin2hazirpaneli var. Aylık 100 TL ya da sınırsız 500 TL olması gerek.
Ayrıca çoğu panel kaldırır ya, turkmmo web paneli de kaldırmalı diye düşünüyorum.
----------------------------------------
Filesi kullanmayı ve bir oyun açmayı düşünen var mı?
Varsa arkadaşlar bu files üstüne çok geliştirme yapmanız gerek. OSF v5 bu sızdırılan içeriğin üstüne çok fazla teknik güncelleme aldı haberiniz olsun. O hali ile de sağlıklı olduğunu ben pek düşünmüyorum ama yine de siz bilirsiniz. Ben uyarayım. Bu gibi dosyaların warezi de çok iyi bir geliştirici olan insanlar için uygun olabilir ya da sistem sökmek amacı ile yaklaşanlar için. Ancak sıfırdan bilgim yok alayım filesi sistem ekle çıkar bilgimle açayım 1-120 official tr of baba diyen varsa boşuna vakit ve maddiyat harcamasın.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 4h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 150
- DevLira
- 0
Bu serveri bana ücreti dahilinde kurabilecek biri mesaj atabilir mi lütfen?
- Konular
- 52
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 6,353
- DevLira
- 3
Ayarların hepsini yaptım root server info py'deki ipleride güncelleedim ama hala oyuna giriş yapamamaktayım
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 2,385
- DevLira
- 0
Aynı sorunu ben de yaşamaktayım. Ücretini mukabilinde kurabilecek iletişime gecsin lütfen. Hatta files sayfası üzerindeki altın kunularda yılan silahlarının oldugu diler filesi de kurabilirse ona da ödeme yapabilirimAyarların hepsini yaptım root server info py'deki ipleride güncelleedim ama hala oyuna giriş yapamamaktayım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)