- Konular
- 1
- Online süresi
- 2d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 2,385
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kurulum icin dosya icinde kurulum txt vardı yanlış hatirlamıyorsam. Orada bsd ye gerekli pack ler yuklendikten sonra bir ayarlama yapmak icin duzenlenmesi gereken yerler vardı. Sonrasında tekrardan mysql a restart atıyordu. Onu bir kontrol etsene.Kurulumda anlattığın adımları tamamladım. Verdiğin BSD üzerinde çalışıyorum "ifconfig" yazdım ve 192.168.1.24 olarak ipnin ayarlandığını gördüm. Zaten putty ile falan da o ip ile başarılı şekilde bağlanabildim. Konuya yazdığın şekilde PML ile root'u açıp serverinfodaki tüm 192.168* ile başlayan tüm ip adreslerini 192.168.1.24 şeklinde değiştirdim, sonrasında tekrar belirttiğin gibi packi kapattım. Ancak tüm chlerde "Bilinmeyen" yazıyor ve bağlanmaya çalıştığımda "Sunucuya bağlanırken hata" alıyorum.
Edit: mysql başlatılamıyor,
ERROR 2002 (HY000): Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)
şeklinde hata alıyorum, bikaç forumda çözümler buldum ancak hiç biri işe yaramadı. Yardımcı olabilecek var mı?
- Konular
- 241
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 3mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 977
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 9,156
- DevLira
- 36
ben uğraşmayı severim, yaparım, düzeltirim vs vs vs diyen varsa bilmem. Ben bu files ile zaman kaybetmem açıkcası.
- İlk başta MySQL deki eksikleri belirtmemiş arkadaş kimse karakter oluşturamıyor -> player içindeki bazı alanların default değeri yok
- Sandıklar açılmıyor
- OfflineShop yok
- Teleportta gamenin %14'e kadar çıktığını gördüm (benden mi kaynaklı bilemem)
- K Envanterdeki itemleri normal envantere çektim, geliyor. Sorun teşkil edermi bilmem.
- Şimdilik başka birşeyleri kontrol etmedim
Ekli dosyayı görüntüle 98727
OSF güncel kullanılmıyorsa zaten büyük sorun yaratıyor.
Bu sürüm üstüne çok fazla düzenleme / fix aldı.
- Konular
- 106
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 26d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 260
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,158
- DevLira
- 33
haritalar boş canavarları açma komutu nedir ?
- Konular
- 1
- Online süresi
- 16h 14m
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 919
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 0
- Online süresi
- 5h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 215
- DevLira
- 0
thxMerhaba arkadaşlar, öncelikle belirtmek isterim ki forumda paylaşılan dosyaların; lisans sorunu olması, build sorunu olması, client derlenememesi, pack'ın hazır olmaması gibi çeşitli sorunları vardı. Bende tüm bu sorunları çözüme kavuşturup oyunu çalışır hale getirdim düzenledim ve upload ettim.
Owsap Server Files v5.0.3.5'tir.
FreeBSD: 12.2 amd64 - MySQL: 8.0 stabil çalışıyor.
Visual Studio 2019
pkg install -y boost-all devil cryptopp openssl googletest gcc llvm gmake makedepend python python2 python27 mysql80-server gdb compat8x-amd64Server klasörünün içerisine kurulum rehberi hazırladım, kurulumu bilmeyenler oradan yararlanabilir.
Kurulum dosyasına pack nasıl açılır yazmayı unutmuşum kusura bakmayın,
Rulați fișierul install.bat în folderul PML ca administrator și plasați fișierele PackMakerLite.exe și PackMakerLite.json în folderul Client/Pack. Apoi faceți clic dreapta pe fișierul root.idx și faceți clic pe PML Unpack. După ce ați făcut ajustările necesare, puteți închide pachetul făcând clic dreapta pe folderul Root și făcând clic pe PML Pack.Informații de conectare
ID: turkmmo
PW: turkmm o
Informații MySQL
nume de utilizator: turkmmo
parola: turkmmocd /usr/home/m2server/source/mainline_update/Source
gmake all -j4
Ekli dosyayı görüntüle 85496
Ekli dosyayı görüntüle 85497
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Pachetele necesare au fost instalate și lansate.
După ce ați făcut setările MySQL, puteți instala fișierele și puteți intra în joc.
Conectare FreeBSD: root PW: turkmmo
![]()
![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)