Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı chevrolet alınır mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufuk23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 248

ufuk23

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 6 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
63
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar ben bir araba almayı düşünüyorum şuanda aklımda bir kaç chevrolet modeli var. Fakat Türkiye şartlarında chevrolet alınır mı masraflımı olur siz ne düşünürsünüz ?

Türkiye`de çekilen bir marka. Çok zorda kalmadıkça alınmaz bence

Merhabalar ben bir araba almayı düşünüyorum şuanda aklımda bir kaç chevrolet modeli var. Fakat Türkiye şartlarında chevrolet alınır mı masraflımı olur siz ne düşünürsünüz ?

chevrolet servis sıkıntısı yasarsın biraz daha araştırmanı tercih ederim

chevrolet servis sıkıntısı yasarsın biraz daha araştırmanı tercih ederim
Servis konusunda herhangi bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum tüm yedek parçalar Opel ile aynı. Tabii maliyet olarak diğer araçlara göre biraz daha fazla bir fiyat skalasıyla karşı karşıya kalma durumu var.

Eğer satmıcam dersen ve altımda kalsın ben bu arabaya uzun süre binecem dersen bir kaç bilmen gerek şey var, bunlar; motor sibopları marka tarafından plastik olarak üertilmiş(fabrika çıkışlı) bunları çelik siboplar ile değiştirirsen hiç bir sıkıntı yaşamayacaksındır. Bu şekilde yıllarca araca binenler var. Bunun haricinde özellikle Cruze modelinde amastörler biraz hızlı dağılabiliyor, piyasada fabrikaya göre daha sağlam amösterler var bunlarıda takrırsan araçla ilgili farklı bir sıkıntı yaşamayacaksındır. Uzun yıllar ailenle birlikte binebileceğin bir araç, sağlamlık konusunda da gerçekten şuan piyasada ki çoğu araca göre(fiat, renault, peugeot) sağlamlık olarak kat kat iyi bir marka. Son olarakda marka 2027 yılında son kez yedek parça üretimi sağlayıp avrupadan tamamen çekilmiş olacak, Opel'in yedek parçarıyla hâla devam edeceklerini düşünüyorum ama biraz daha değer kaybı yaşatmış olacaktır.

Satarkende yukarıda verdiğim markalara göre biraz daha zorlanabilirsin. Bunları göz önünde bulundurup almak istersen kesinlikle kaçırılmayacak bir marka kendisi. :)

Tavsiye etmem chevroleti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri