romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Milas2 Multihack [Güncel]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sssman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 108
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
3.50 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dostum geliştirmek isteyenlerin önünü açmak için sourceyi paylaşır mısın ?
sourcesi basit bunların, ilerleyen günlerde paylaşırım daha güzel olan bi source

selamın aleyküm hocam bir önceki arkadaş gibi bende de aynı sorun oluştu şöyle test ettim cheat engineye pointer arttırdım CIns bölümünü buldum daha önce buradan yapıyorduk saldırı hızını opointeri adres eklemeye ekledim ve senin programına ekledim adresi ve girdi ama çalışmıyor hala bir türlü çözemedim neden çalışmadığını yardımcı olursan sevinirim

Bir de senin value arada bir sinyel veriyor devamlı akmıyor yani o da çok nadir tabi hız potlarini açınca silah değiştirince bir kere sayılar çıkıyor direk gidiyor aniden kurulumu senin gösterdiğin gibi yaptım da yani (exe falan )aynı
16635688392379192662803083630088.jpg

Son düzenleme:
selamın aleyküm hocam bir önceki arkadaş gibi bende de aynı sorun oluştu şöyle test ettim cheat engineye pointer arttırdım CIns bölümünü buldum daha önce buradan yapıyorduk saldırı hızını opointeri adres eklemeye ekledim ve senin programına ekledim adresi ve girdi ama çalışmıyor hala bir türlü çözemedim neden çalışmadığını yardımcı olursan sevinirim

Bir de senin value arada bir sinyel veriyor devamlı akmıyor yani o da çok nadir tabi hız potlarini açınca silah değiştirince bir kere sayılar çıkıyor direk gidiyor aniden kurulumu senin gösterdiğin gibi yaptım da yani (exe falan )aynı
Ekli dosyayı görüntüle 84733
hocam özelden yardımcı olabılırmısın calıştıramadım

Ekli dosyayı görüntüle 84733
pointer güncelleyebilirim eve gidince bakayım da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri