D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Milas2 Multihack [Güncel]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sssman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 108
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
3.50 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Eline sağlık kardeş. Ben çalıştıramadım bir türlü. CE deki adresi &h yazan yere 0 lı yada 0 ın devamını yazıyorum tamama basınca bir tepki olmuyor. Güvenlik duvarı antivirüs vb de kapalı ama win 11 oluncamı çalışmıyor ?
hileyi test ettim bir sorun yok. &h kısmının yanına baştaki sıfırlar olmadan yazıp tamam demeniz gerekiyor. yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın. ayrıca metin2client.exe'den giriş yapacaksınız

hocam saldırızı hızı pointerları visual a aktardıktan time ekledikten sonra time içerisinde ki kodlar sizin videonuzda ki kodlar ile aynı değil onu nasıl yapabiliriz

hocam saldırızı hızı pointerları visual a aktardıktan time ekledikten sonra time içerisinde ki kodlar sizin videonuzda ki kodlar ile aynı değil onu nasıl yapabiliriz
aynı olması gerekmiyor

paylaşılan basit bilgileri fahiş fiyatlara sattığınızı öğrendim. umarım iki kuruş para için insanları mağdur etmeyi en kısa sürede bırakırsınız. daha fazla yardımcı olamayacağım, iyi günler.
kimseyi mağdur etmedik herkese ne dediysek onu verdik. kimilerine parasını iade ettik kimileri parasını alıp hileyi kullanmaya devam etti. Kendi çapımızda bir şeyler yapıp bir şeyler kazanmayı hedefledik. Metin2 camiasında iftira atılması oldukça normal zaten ki anlayışla karşılıyorum. Bizim tarafımızdan dinlemeyip direkt olarak yargılayıcı bölümüne geçmeniz bir hayli üzdü. Yinede teşekkürler iyi günler

Çalışıyor, Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri