- Konular
- 27
- Online süresi
- 7d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 1,637
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
hileyi test ettim bir sorun yok. &h kısmının yanına baştaki sıfırlar olmadan yazıp tamam demeniz gerekiyor. yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın. ayrıca metin2client.exe'den giriş yapacaksınızEline sağlık kardeş. Ben çalıştıramadım bir türlü. CE deki adresi &h yazan yere 0 lı yada 0 ın devamını yazıyorum tamama basınca bir tepki olmuyor. Güvenlik duvarı antivirüs vb de kapalı ama win 11 oluncamı çalışmıyor ?
- Konular
- 5
- Online süresi
- 4d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 459
- DevLira
- 0
hocam saldırızı hızı pointerları visual a aktardıktan time ekledikten sonra time içerisinde ki kodlar sizin videonuzda ki kodlar ile aynı değil onu nasıl yapabiliriz
- Konular
- 27
- Online süresi
- 7d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 1,637
- DevLira
- 0
aynı olması gerekmiyorhocam saldırızı hızı pointerları visual a aktardıktan time ekledikten sonra time içerisinde ki kodlar sizin videonuzda ki kodlar ile aynı değil onu nasıl yapabiliriz
- Konular
- 3
- Online süresi
- 17h 22m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
kimseyi mağdur etmedik herkese ne dediysek onu verdik. kimilerine parasını iade ettik kimileri parasını alıp hileyi kullanmaya devam etti. Kendi çapımızda bir şeyler yapıp bir şeyler kazanmayı hedefledik. Metin2 camiasında iftira atılması oldukça normal zaten ki anlayışla karşılıyorum. Bizim tarafımızdan dinlemeyip direkt olarak yargılayıcı bölümüne geçmeniz bir hayli üzdü. Yinede teşekkürler iyi günlerpaylaşılan basit bilgileri fahiş fiyatlara sattığınızı öğrendim. umarım iki kuruş para için insanları mağdur etmeyi en kısa sürede bırakırsınız. daha fazla yardımcı olamayacağım, iyi günler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)