Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Milas2 Multihack [Güncel]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sssman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 108
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
3.50 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kanka msp2 içinde yaparmısın sağlam sunucu aeldra zeta gibi değer bulunmuyor 100x için filan rica etsem bi bakarmısın oraya ya çok makbule geçer.
görevdeyim şu an, yarın sabah bakacağım

55 games hermes 2 de saldırı hızı değeri float olark double olarak 4byte olarak hiçbirşekilde çıkmıyor 787 gibi absürt bir saldırı hızı var

tüm karakterlere uygulamak basit, şaman lycan ve ninja bozuk karakterler, one hit 1 yapınca yeterince hızlı vuruyor, sura ve savaşçıda one hit -1 yapıp saldırı hızını da oyunun müsade ettiği en yüksek hıza getirmen yeterli oluyor, üzerine prodamage etkisi veren bir hile daha var ben paylaşmadığım hilelerde onu kullanıyorum. hem belli etmiyor hem oyundan atmıyor 3 vuruşa 2 hit daha ekliyor. one hit de açıksa 2 kat hız demek oluyor bu.
anladım hocam. Peki one hit mi oyundan attırıyor yoksa saldırı hızı mı ? Saldırı hızını belirli bir raddeye çekersek oyundan atmama gibi ihtimali var mı? One hitte ninja lycan ve şaman daha etkili oluyor sanırım. Ayrıca one hiti -1 e çekmek mantıklı sanırım. Test edeceğim bunları da. Özelden mesaj atamıyorum nerden atabilirim forumu çok aşırı kullanmayı bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri