- Konular
- 3
- Online süresi
- 17h 22m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
teşekkürler hocam. Bir kaç sorumda var. Saldırı hızı veya one-hit oyundan attırıyor sanırım. Bizim bulduğumuz one-hit ve binek üzerine çıkıp oyundan attırmayacak şekilde saldırı veya animasyon hızlandırmak olacak. Bununla ilgili aslında sizinle bir çalışma yapabiliriz. Bizde güzel bilgiye sahibiz fakat yollar konusunda biraz sıkıntımız var. Discord kullanıyorsanız güzel olur veya çalışabileceğimiz bir ortammüsait bi zamanda video çekerim
- Konular
- 27
- Online süresi
- 7d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 1,637
- DevLira
- 0
animasyon hızlandıran saldırı hızı atak yapmıyorken float değerinde 1.0 atak yapıyorken saldırı hızınızdır, hareket halinde de hareket hızınızın değerini alır. saldırı hızı 2 olarak ekliyorum hilelerime, eğer bundan bahsediyorsanız biliyorum. onun dışında discord kullanmıyorum forum özel mesajlardan ulaşabilirsinizteşekkürler hocam. Bir kaç sorumda var. Saldırı hızı veya one-hit oyundan attırıyor sanırım. Bizim bulduğumuz one-hit ve binek üzerine çıkıp oyundan attırmayacak şekilde saldırı veya animasyon hızlandırmak olacak. Bununla ilgili aslında sizinle bir çalışma yapabiliriz. Bizde güzel bilgiye sahibiz fakat yollar konusunda biraz sıkıntımız var. Discord kullanıyorsanız güzel olur veya çalışabileceğimiz bir ortam
- Konular
- 0
- Online süresi
- 9h 46m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Kanka msp2 içinde yaparmısın sağlam sunucu aeldra zeta gibi değer bulunmuyor 100x için filan rica etsem bi bakarmısın oraya ya çok makbule geçer.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 17h 22m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
anladım hocam peki oyundan atmaması için ne yapmalıyız? One-hit,binek üstü ve kılıç tutuşu yaptıktan sonra saldırı hızını yaparsak oyundan atıyor. Bunun önüne nasıl geçeceğiz peki ? Urielde kalıcı pointer bulmak ayrı dert biliyorsunuz ki zor bir işlemdir. Kalıcı pointerı geçtim bizim amacımız bunu tüm karakterlerde sağlamak ve oyundan atmaması.animasyon hızlandıran saldırı hızı atak yapmıyorken float değerinde 1.0 atak yapıyorken saldırı hızınızdır, hareket halinde de hareket hızınızın değerini alır. saldırı hızı 2 olarak ekliyorum hilelerime, eğer bundan bahsediyorsanız biliyorum. onun dışında discord kullanmıyorum forum özel mesajlardan ulaşabilirsiniz
- Konular
- 27
- Online süresi
- 7d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 1,637
- DevLira
- 0
tüm karakterlere uygulamak basit, şaman lycan ve ninja bozuk karakterler, one hit 1 yapınca yeterince hızlı vuruyor, sura ve savaşçıda one hit -1 yapıp saldırı hızını da oyunun müsade ettiği en yüksek hıza getirmen yeterli oluyor, üzerine prodamage etkisi veren bir hile daha var ben paylaşmadığım hilelerde onu kullanıyorum. hem belli etmiyor hem oyundan atmıyor 3 vuruşa 2 hit daha ekliyor. one hit de açıksa 2 kat hız demek oluyor bu.anladım hocam peki oyundan atmaması için ne yapmalıyız? One-hit,binek üstü ve kılıç tutuşu yaptıktan sonra saldırı hızını yaparsak oyundan atıyor. Bunun önüne nasıl geçeceğiz peki ? Urielde kalıcı pointer bulmak ayrı dert biliyorsunuz ki zor bir işlemdir. Kalıcı pointerı geçtim bizim amacımız bunu tüm karakterlerde sağlamak ve oyundan atmaması.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)