- Konular
- 27
- Online süresi
- 7d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 1,637
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sourcesi basit bunların, ilerleyen günlerde paylaşırım daha güzel olan bi sourceDostum geliştirmek isteyenlerin önünü açmak için sourceyi paylaşır mısın ?
- Konular
- 27
- Online süresi
- 7d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 1,637
- DevLira
- 0
aklıma başka bi çözüm gelmiyor uyumluluk moduyla açabilirsin bir de vcredist kurmayı deneyebilirsin. hilede sorun yokyükledim durum aynı
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 254
- DevLira
- 0
selamın aleyküm hocam bir önceki arkadaş gibi bende de aynı sorun oluştu şöyle test ettim cheat engineye pointer arttırdım CIns bölümünü buldum daha önce buradan yapıyorduk saldırı hızını opointeri adres eklemeye ekledim ve senin programına ekledim adresi ve girdi ama çalışmıyor hala bir türlü çözemedim neden çalışmadığını yardımcı olursan sevinirim
Bir de senin value arada bir sinyel veriyor devamlı akmıyor yani o da çok nadir tabi hız potlarini açınca silah değiştirince bir kere sayılar çıkıyor direk gidiyor aniden kurulumu senin gösterdiğin gibi yaptım da yani (exe falan )aynı
Bir de senin value arada bir sinyel veriyor devamlı akmıyor yani o da çok nadir tabi hız potlarini açınca silah değiştirince bir kere sayılar çıkıyor direk gidiyor aniden kurulumu senin gösterdiğin gibi yaptım da yani (exe falan )aynı
Son düzenleme:
- Konular
- 227
- Online süresi
- 4h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
hocam özelden yardımcı olabılırmısın calıştıramadımselamın aleyküm hocam bir önceki arkadaş gibi bende de aynı sorun oluştu şöyle test ettim cheat engineye pointer arttırdım CIns bölümünü buldum daha önce buradan yapıyorduk saldırı hızını opointeri adres eklemeye ekledim ve senin programına ekledim adresi ve girdi ama çalışmıyor hala bir türlü çözemedim neden çalışmadığını yardımcı olursan sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 84733
- Konular
- 27
- Online süresi
- 7d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 1,637
- DevLira
- 0
pointer güncelleyebilirim eve gidince bakayım daselamın aleyküm hocam bir önceki arkadaş gibi bende de aynı sorun oluştu şöyle test ettim cheat engineye pointer arttırdım CIns bölümünü buldum daha önce buradan yapıyorduk saldırı hızını opointeri adres eklemeye ekledim ve senin programına ekledim adresi ve girdi ama çalışmıyor hala bir türlü çözemedim neden çalışmadığını yardımcı olursan sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 84733
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)