PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Gamebilisim rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kapren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ne olursa olsun mÜŞterİ haklidir...mÜŞterİ dalga geÇmİyor ya atiyo İŞte

adam dalga gecmiyor.ttnetden kaynaklann sorunadn yada senden kaynaklanıyor.adam cok ciddi konusmus.makineyi bozan sizsiniz sonra admalra laf atıonuz

Adam da Hakli Daha Okumaya Başlar Başlamaz Anlatıyor Adam Dalga Geçmiyor Oyundan Atmiyorsa Onun Suçumu Sizde Problem Enayilik Sizde İlk Olduğu Gibi Bırakacaksınız En Sağlamı İlk Halidir Hiçbir Zaman Unutma Adamı Hasta Etmeyin Evet Kardeş Genelleme Olarak sana Hak Veriyorum Alıntı Yaptığım Arkadaş Game Bilişime Söyleyen Değil :)

Müşteri Haklı Filan Değil Adam Format Atayim Diyor Oynamayacak Serverle Serveriyle Oynayanlarin Hiçbiri Bu Zamana Kadar Sorunsuz Kalmadi Oynamayin Atmasin

bence adam haklı gamebilişimin yaptıgına bak arkadaş sw krucusu gayet herkesin koustugu gıbı konusmus ee sonuç

sende artık dogruları konusanlara sende gamebilisimden sin demeyi kes.
adamını asabını bozarsanız öle cevap verir orda ben olacagımda anabacı soy sop söverdim szin gibilere

twist1999 kardeş sen herseferinde game bilişim hakkında yapılan yorumlara salça oluyon okadar kişi yalan söylüyo bi doru sensin demi benim arkadasda aldı game bilişimden bende aldım aynı rezilliği yaşadık hepimiz arkadasım sw yi kurdu sonunda ama sw sini çaldılar gema bilişime tickettı 2 gün oldu hala cevap ok nasıl olcak bu iş sen anca onları savun kaç para alıyon sen o şirket hakkında yorum yapmak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri