Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Gamebilisim rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kapren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kapren

Level 4
TM Üye
Konular
22
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
69
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O kadar insan bu gamebilisim hakkinda kötü diyorsa boşuna demiyor arkadaslar bunlara para yatirana kadar sizinle iyi geçinirler para yatirdiktan sonra gördüğünüz gibi küfür etmedikleri kalir 80 dolarimi yediler ya bu mübarek ramazan ayinda başka bişey demiyorum bunlara akli olan ugramaz bile bunlara

495681game1.JPG

288420game2.JPG

320050game3.JPG

349413game4.JPG

205309game5.JPG

Adamlar dalga geçiyor resmen xD

adam dalga gecmiyor.ttnetden kaynaklann sorunadn yada senden kaynaklanıyor.adam cok ciddi konusmus.makineyi bozan sizsiniz sonra admalra laf atıonuz

dalga geçmiyormu bence gözlük tak öyle bak tabi sende onlardansin doğrulari okumak hoşunuza gitmiyor makinayi boşmuşmuyum :D ilk günden beli sorun var sen neden bahsediyorsun savunucak başka birini bul her postunun altinda makinayi bozuyolar diye msj atmayi kes

dalga geçmiyormu bence gözlük tak öyle bak tabi sende onlardansin doğrulari okumak hoşunuza gitmiyor makinayi boşmuşmuyum :D ilk günden beli sorun var sen neden bahsediyorsun savunucak başka birini bul her postunun altinda makinayi bozuyolar diye msj atmayi kes

sende artık dogruları konusanlara sende gamebilisimden sin demeyi kes.
adamını asabını bozarsanız öle cevap verir orda ben olacagımda anabacı soy sop söverdim szin gibilere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri