mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Yeniden Keşfedilmiş Metin2 Python SDK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eddy'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
5.00 yıldız(lar) 11 Değerlendirme Değerlendirenler

Oyun program kodunuda sunuma dahil edelim mi? Bu sunumla ilgileniyor musunuz ve özgün bir içerik mi?

• Evet! Oyun program kodunu sunuma dahil edin lütfen ve sunum özgün içeriktir sabitlenebilir.

Oy: 19 100.0%
  • Hayır! Oyun program kodunu sunuma dahil etmeyin, sunum özgün içerik değildir. (Nedeni belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BU İÇERİK NEDİR ?
oyununa ait oyun programı ( ) sürümünün olarak yeniden keşfedilmiş, 'e ait özgün ve safkan kaynak kodu.

Merhabalar, uzun zaman önce büyük sorunlarla karşılaşarak yeniden keşfettiğimiz ancak daha sonra kendi ağ mimarimizi yazdıktan sonra kullanmamaya karar verdiğimiz METIN II ürününe ait Python program kodunu (Python SDK) verilerini sizlere sunmak istedim.

Yıllardır süre gelen alışıla gelmiş bir alışkanlık var buda malum takdir edersiniz ki Metin2 isimli oyundur. Bu alışkanlığın bir çırpıda bırakılması da haliyle pek mümkün değil. (
En azından herkes benim kadar kolay unutamayabilir) bu nedenle bizde yeni MMORPG oyunumuz Magic To (R)Master'i yeni bir anlayış ve fikir üzerine inşa etme kararı aldığımızda metin2 ürününe ait program kodunu değiştirmeyi amaçlamıştık. Bu nedenle başta daha sonra hem de olmak üzere üç farklı şekilde kodu yeniden yazdık. Burada ise yanlış anlaşılma olmasın, herkes gibi var olan kodu alıp değiştirmedik, fonksiyonları, çerçeveyi, ağ mimarisini, replikasyonları en baştan yeniden yazdık.
Oyun istemcisini de hazırladık ancak %20 oranında. Eğer konu ilgi görürse ve reyting alırsa yeni fonksiyonların mevcut olduğu tamamen değişime açık hem tam kaynağı, RDP LOC ağ mimarisini hem de bazı gelişmeleri bu konu altında daha gelişmiş şekilde yayınlamayı düşünüyorum. Bu sayede bu oyuna ilgi duyanların, Gameforge şirketi ile olan telif hakkı mücadelesini de tamamen olmasa da bir açıdan erteleme şansına sahip olmasını sağlamayı amaçlıyorum.

Package content;
Game;
  • sdk/db ; inc
  • sdk/other; inc
  • sdk/extern; not inc.
  • sdk/pyc(lib); not inc.
Ekli dosyayı görüntüle 84253
Ayrıca küçük bir video;

Şimdilik incelemeniz için, common ve db kısmını sunuyorum, (libgame, libmysql, extern etc.) sunum içerisinde mevcut değildir.
Python programlamadan anlayan kişilerin ilgilenebileceğini düşünüyorum.

Ekstra
: Java hali bulunan sunucusuda mevcuttur ve tamamen çalışan versiyonudur. İlgi ve alakaya göre (extern without) kaydı ile onu da sunabilirim.

İçerik aslında dünyanın en iyi "server files" içeriğinden bile kat ve kat değerli, çünkü burada var olan bir oyuna ait fikri mülkiyet ihlali yapan en iyi server files yerine yeni bir fikri mülkiyetin oluşturulabilmesi ile ilgili kaynak yatıyor ancak insanlar ne olduğunu henüz tam olarak anlamış değiller, bu yüzden sabır ile mücevheri kim keşfedecek görmek için sadece bekliyorum. :)

İyi çalışmalar, keyifli forumlar.

Hocam öncelikle bu kadar kodu yeniden yazmak ve bu kadar emekten sonra açık kaynak olarak yayınlamak harbi sevda işi öncelikle bunun için sizi ve varsa ekibinizi tebrik ederim. Metin2'yi bırakalı yıllar oldu ama çalışmanızı paylaştığınızda incelemeyi çok isterim. İyi çalışmalar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri