mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yeniden Keşfedilmiş Metin2 Python SDK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eddy'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
5.00 yıldız(lar) 11 Değerlendirme Değerlendirenler

Oyun program kodunuda sunuma dahil edelim mi? Bu sunumla ilgileniyor musunuz ve özgün bir içerik mi?

• Evet! Oyun program kodunu sunuma dahil edin lütfen ve sunum özgün içeriktir sabitlenebilir.

Oy: 19 100.0%
  • Hayır! Oyun program kodunu sunuma dahil etmeyin, sunum özgün içerik değildir. (Nedeni belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, öncelik ile duygu ve düşüncelerinizi paylaşmaya vakit ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum.

Bu doğru yıllardır süre gelen bir alışıla gelmiş alışkanlık var buda malum takdir edersiniz ki Metin2 isimli oyundur. Bu alışkanlığın bir çırpıda bırakılması pek mümkün değil haliyle. (En azından herkes benim kadar kolay unutamayabilir) bu nedenle bizde yeni MMORPG oyunumuz Magic To Master'i yeni bir anlayış ve fikir üzerine inşa etme kararı aldığımızda metin2 ürününe ait program kodunu değiştirmeyi amaçlamıştık. Bu nedenle hem Python hem de Java olmak üzere iki farklı şekilde kodu yeniden yazdık. Yanlış anlaşılma olmasın, var olan kodu alıp değiştirmedik, fonksiyonları, çerçeveyi, ağ mimarisini en baştan yeniden yazdık. Eğer konu ilgi görürse ve reyting alırsa yeni fonksiyonların mevcut olduğu tamamen değişime açık hem tam kaynağı, rdp ağ mimarisini hem de bazı gelişmeleri bu konu altında daha gelişmiş şekilde yayınlamayı düşünüyorum. Bu sayede Gameforge şirketi ile olan telif hakkı mücadelesini de tamamen olmasa da bir açıdan erteleme şansına sahip olur insanlar.

Konu aslında paylaşılan dünyanın en iyi "server files" içeriğinden bile kat ve kat değerli, çünkü burada yeni bir fikri mülkiyetin oluşturulabilmesi hazinesi yatıyor ancak insanlar ne olduğunu henüz tam anlamış değiller, bu yüzden sabır ile sadece bekliyorum :)

Keyifli forumlar, iyi çalışmalar.
Mâlesef ki özgün içeriklerin ilgi görmesi gerekirken genel olarak çalıntı projeler, içerikler rağbet görüyor. Elbette ki bu düşünceyi değiştirmek zor değil lakin insanlar kendi inandıklarından vazgeçmek istemiyorlar. Yaptığınz işleri canı gönülden takip ediyor ve sizleri bu işin peşini bırakmamanız için uyarıyorum. Tekrardan başarılar diliyorum. Umarım bu paylaşımınız tüm forumumuza bir bilgi kaynağı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri