HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
• Adınız :Eşref
• Soyadınız :Kansoy
• Yaşınız :16
• Yaşadığınız Yer :MANİSA
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :GENELDE HAMACHİ SW KURUORUM.EN AZ 50 KERE GM OLDUM.DENEYİMLİYİM.HERTRLÜ EVENT YAPARİM.KOD BANKAM ÇOK İYİ.
• Günlük Online Süreniz :+16 SAAT
• Özellikleriniz :METİN2 KONUSUNDA DENEYİMLİYİM.HERTÜRLÜ YARDİMDA BULUNABİLİRİM.KÜFÜRE KESİNLİKLE KARŞIYIM.KURAL İHLALİ YAPMAM.SÖYLENENİ DİNLERİM.YARDIMSEVERİM.SW İLE GEREĞİNDEN FAZLA İLGİLENİRİM.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.): promt2ci@hotmail.com
• Diğer / Ek :ayrica hamachi ağındanda ulaşabilirsiniz AĞ:SwKurulumAğı2 ŞİFRE:123
• Soyadınız :Kansoy
• Yaşınız :16
• Yaşadığınız Yer :MANİSA
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :GENELDE HAMACHİ SW KURUORUM.EN AZ 50 KERE GM OLDUM.DENEYİMLİYİM.HERTRLÜ EVENT YAPARİM.KOD BANKAM ÇOK İYİ.
• Günlük Online Süreniz :+16 SAAT
• Özellikleriniz :METİN2 KONUSUNDA DENEYİMLİYİM.HERTÜRLÜ YARDİMDA BULUNABİLİRİM.KÜFÜRE KESİNLİKLE KARŞIYIM.KURAL İHLALİ YAPMAM.SÖYLENENİ DİNLERİM.YARDIMSEVERİM.SW İLE GEREĞİNDEN FAZLA İLGİLENİRİM.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.): promt2ci@hotmail.com
• Diğer / Ek :ayrica hamachi ağındanda ulaşabilirsiniz AĞ:SwKurulumAğı2 ŞİFRE:123
• Adınız:Oguzhan
• Soyadınız :Özkaya
• Yaşınız : 17
• Yaşadığınız Yer : Türkiye/Kayseri
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Şunun Gibi Bi Ornek Verebilirim PerfectMt2 de 4 qun Once CG Dim Suan TL oLdum Bu Anlamda Tecrubemi Soyleyebilirim
• Günlük Online Süreniz : 13-15 Saat
• Özellikleriniz : Her Turlu Eventleri Yapabilirim Oyun İle İlgili Teknik ve Oyun ici Sorunlarda Yardimci Olabildiqim Bazi Konular olabilirim Userlare Sizin İsteqiniz disinda Event Ve İtem Verme Söz Konusu Bile Olmaz.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : osan__36@hotmail.com[2 Alttire Var]
• Diğer / Ek : LordOfMt2 de SGM dim Yaklasik 4-5 Ay Once Kapandi Suan PerfectMt2 de TL yim Sizinde Takımınıza Katilmak isterim Eqer Katilirsam Serveriniz İyi Olursa Diqerinin GM liqini Birakabilirim Yoksa Her 2 Serverede GM lik Yapabilirim Benim İçin Sorun oLmaz ama Sizin için uygun olursa takımınıza katılmak isterim.
• Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : LordOfTheMt2 , PerfectMt2 8-10 Hamachi Serveri
• Soyadınız :Özkaya
• Yaşınız : 17
• Yaşadığınız Yer : Türkiye/Kayseri
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Şunun Gibi Bi Ornek Verebilirim PerfectMt2 de 4 qun Once CG Dim Suan TL oLdum Bu Anlamda Tecrubemi Soyleyebilirim
• Günlük Online Süreniz : 13-15 Saat
• Özellikleriniz : Her Turlu Eventleri Yapabilirim Oyun İle İlgili Teknik ve Oyun ici Sorunlarda Yardimci Olabildiqim Bazi Konular olabilirim Userlare Sizin İsteqiniz disinda Event Ve İtem Verme Söz Konusu Bile Olmaz.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : osan__36@hotmail.com[2 Alttire Var]
• Diğer / Ek : LordOfMt2 de SGM dim Yaklasik 4-5 Ay Once Kapandi Suan PerfectMt2 de TL yim Sizinde Takımınıza Katilmak isterim Eqer Katilirsam Serveriniz İyi Olursa Diqerinin GM liqini Birakabilirim Yoksa Her 2 Serverede GM lik Yapabilirim Benim İçin Sorun oLmaz ama Sizin için uygun olursa takımınıza katılmak isterim.
• Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : LordOfTheMt2 , PerfectMt2 8-10 Hamachi Serveri
• Adınız :Fatih
• Soyadınız :Ürgüplüoğlu
• Yaşınız :17
• Yaşadığınız Yer :Sakarya
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Cok Kez Hamachili Sw kurdum ve Suanda Sabit İp Swde G M lik Yapıyorum Buraya Alınırsam Orayı Bırakıcam
• Günlük Online Süreniz :En az 5 Saat En cok 13
• Özellikleriniz :Saygılıyımdır Dbden Anlarım Npc editlerim Vs..
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :doganay5410@hotmail.com
• Soyadınız :Ürgüplüoğlu
• Yaşınız :17
• Yaşadığınız Yer :Sakarya
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Cok Kez Hamachili Sw kurdum ve Suanda Sabit İp Swde G M lik Yapıyorum Buraya Alınırsam Orayı Bırakıcam
• Günlük Online Süreniz :En az 5 Saat En cok 13
• Özellikleriniz :Saygılıyımdır Dbden Anlarım Npc editlerim Vs..
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :doganay5410@hotmail.com
• Adınız
ktay
• Soyadınız :yılmaz
• Yaşınız :18
• Yaşadığınız Yer :Kocaeli
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :20 kre Hmachide ve 7kerede vps de gm likaptım vpsde vipermt2,devoonline vb
• Günlük Online Süreniz :9
• Özellikleriniz
ürüstüm iteal karar vere biliorum ve haksızlık asla yapmam ve küfür eden oyuncuyu uyarırım 2.kezdeuyayıyım 3.de ban atarım
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.)
ktyatopcu05@hotmail.com
• Diğer / Ek :G olk istiyorum
ktay• Soyadınız :yılmaz
• Yaşınız :18
• Yaşadığınız Yer :Kocaeli
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :20 kre Hmachide ve 7kerede vps de gm likaptım vpsde vipermt2,devoonline vb
• Günlük Online Süreniz :9
• Özellikleriniz
ürüstüm iteal karar vere biliorum ve haksızlık asla yapmam ve küfür eden oyuncuyu uyarırım 2.kezdeuyayıyım 3.de ban atarım• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.)
ktyatopcu05@hotmail.com• Diğer / Ek :G olk istiyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)