HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
• Adınız :Arif
• Soyadınız :akbulut
• Yaşınız :19
• Yaşadığınız Yer :Samsun
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :KarabalMt2 Gm Olmadım Ama Oraya Pack Exe Yapdm User Topladım TL Ye CastieL Size Pack Exe v.b yapdımı Dersenız soyler
• Günlük Online Süreniz :10 Saat Ortalama 5
• Özellikleriniz :Navicat wirtual pc putty anlarım panel pack exe yaparim.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :Fear-55@turkmmo.com
• Diğer / Ek :Wps
• Referanslar:Wps
Serverın Acılmasını Sabırsızlıkla Bekliyom Adaş Msn Ekledim. Msn İm. Crazy.Show.34@hotmail.com Fear-55@turkmmo.com
Özelliklerim:hamachi sabit ip server kurarım wirtual pc navicat appserv xamp pack exe panel yapma putty anlarım tüm gm kodları bılırım aklımda en fazla 100 200gm kodu hatırlıyorum..
ve bir cok sey bılıyorum
• Soyadınız :akbulut
• Yaşınız :19
• Yaşadığınız Yer :Samsun
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :KarabalMt2 Gm Olmadım Ama Oraya Pack Exe Yapdm User Topladım TL Ye CastieL Size Pack Exe v.b yapdımı Dersenız soyler
• Günlük Online Süreniz :10 Saat Ortalama 5
• Özellikleriniz :Navicat wirtual pc putty anlarım panel pack exe yaparim.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :Fear-55@turkmmo.com
• Diğer / Ek :Wps
• Referanslar:Wps
Serverın Acılmasını Sabırsızlıkla Bekliyom Adaş Msn Ekledim. Msn İm. Crazy.Show.34@hotmail.com Fear-55@turkmmo.com
Özelliklerim:hamachi sabit ip server kurarım wirtual pc navicat appserv xamp pack exe panel yapma putty anlarım tüm gm kodları bılırım aklımda en fazla 100 200gm kodu hatırlıyorum..
ve bir cok sey bılıyorum
Adınız : Ugur
Soyadınız :Özkur
Yaşınız : 16
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 5 Vpsde gorev Yaptım Ama Gerçekten TL Ler memnun kaldı 1 De Hamachi Kurmustum Kendi Serverim
Günlük Online Süreniz : 14-15 Abartısız Gerçek !
Özellikleriniz : Kodları Falan Bilrim Pack Yapabilrim Panel Yapmayıda Ogrencem
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Kill_For_You_Turkmmo@hotmail.com
Diğer / Ek : İsterseniz Beni Denemek İçin 4 Gün Falan Seçersiniz Begenirseniz Dewam Edebilirm
Referanslar:
Diger ARkadasLarada Bol Sanslar
Soyadınız :Özkur
Yaşınız : 16
Yaşadığınız Yer : İstanbul

Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 5 Vpsde gorev Yaptım Ama Gerçekten TL Ler memnun kaldı 1 De Hamachi Kurmustum Kendi Serverim
Günlük Online Süreniz : 14-15 Abartısız Gerçek !
Özellikleriniz : Kodları Falan Bilrim Pack Yapabilrim Panel Yapmayıda Ogrencem
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Kill_For_You_Turkmmo@hotmail.com
Diğer / Ek : İsterseniz Beni Denemek İçin 4 Gün Falan Seçersiniz Begenirseniz Dewam Edebilirm
Referanslar:
Diger ARkadasLarada Bol Sanslar

# • Adınız :Mustafa
# • Yaşınız :15
# • Yaşadığınız Yer :İstanbul
# • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :32
# • Günlük Online Süreniz : 19-20 SAAT
)
# • Özellikleriniz :BÜTÜN KODLARI EZBERE BILIYORUM VE YARDIMCI KOD BANKALARIM VAR HERKEZE EŞİT DAVRANIRIM TL NIN DEDIGI GUN SAAT TE EVENTLERI YAPARIM
# • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : metin2musra@hotmail.com U EKLERSENIZ DAHA DETAYLI KONUŞA BİLİRİZturkmmo
REFARANSLARIMI HATIRLAMIYORUM SADECE 1 TANESINI HATIRLIYORUM O SW YIDE FAZLA SEVMEDIGIM ICIN CIKTIM
ISMI ZtServer
# • Yaşınız :15
# • Yaşadığınız Yer :İstanbul
# • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :32
# • Günlük Online Süreniz : 19-20 SAAT
)# • Özellikleriniz :BÜTÜN KODLARI EZBERE BILIYORUM VE YARDIMCI KOD BANKALARIM VAR HERKEZE EŞİT DAVRANIRIM TL NIN DEDIGI GUN SAAT TE EVENTLERI YAPARIM
# • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : metin2musra@hotmail.com U EKLERSENIZ DAHA DETAYLI KONUŞA BİLİRİZturkmmo
REFARANSLARIMI HATIRLAMIYORUM SADECE 1 TANESINI HATIRLIYORUM O SW YIDE FAZLA SEVMEDIGIM ICIN CIKTIM
ISMI ZtServerAdınız :yunus emre
• Soyadınız :yılmaz
• Yaşınız :17 daha 2 gün önce girdim
• Yaşadığınız Yer :karaman
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :1 gmlik bide sw kurmaya calıstım ama nasip olmadı
• Günlük Online Süreniz :16 saat
• Özellikleriniz :navicattan azda olsa anlarım TL ne derse onu yaparım
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :asilord_120@hotmail.com
• Diğer / Ek :süper gmlik yaparım event yaparak oyuncuların gönlünü yaparım bölece oyuncularda arkadaslarını cağırır oyuncu kazanırız
• Soyadınız :yılmaz
• Yaşınız :17 daha 2 gün önce girdim

• Yaşadığınız Yer :karaman
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :1 gmlik bide sw kurmaya calıstım ama nasip olmadı
• Günlük Online Süreniz :16 saat
• Özellikleriniz :navicattan azda olsa anlarım TL ne derse onu yaparım
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :asilord_120@hotmail.com
• Diğer / Ek :süper gmlik yaparım event yaparak oyuncuların gönlünü yaparım bölece oyuncularda arkadaslarını cağırır oyuncu kazanırız

• Adınız : MesutCan
• Soyadınız : Tosun
• Yaşınız : 17
• Yaşadığınız Yer : İstanbul/BüyükÇekmece
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 29 Hamachi - 1 vps - 1 Kendi Hamachi Serverim.
• Günlük Online Süreniz : +10 Saatten Fazla
• Özellikleriniz : Ben işimin Ustasıyım, Bana Verilen Görevi Yerine Getirirm (Ne Eksik Ne Fazla), Oyuna Sürüsüyle User Kullanıcı Çekerim, iyi RekLam Yaparım, Oyuncularla iletişim Halinde (Seviyeyle) Olurum . Düzgün İletişim Halinde Oyunculara Yardımcı Olurum, Düzgün Türkçe Konuşan, Yazan, Yazdığını Herkezin Okuyabileceği Birisiyim, Kısaltma Kullanmam . Saygılı Dürüst, Seviyeli, Sevgili birisiyim . Tam Aradığınız Gm' yim . +10 Saatten Fazla Online Olurum
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : mstcntt@hotmail.com
• Referanslar : Arada Başka Sw Lere De Başvuru Yapıyorum. Katılıyorum Gm Oluyorum, Güzel Sw Olmadıkları için Ve TL' nin Sorumsuzluğu için Bırakıyorum. LevelMt2 Nin Süper Ötesi Bir Sw ve Bu Son ve Devamlı Başvurum Olcağını Düşünerek Başvuru Yapıyorum.
• Diğer / Ek : Bu Kadar Efendim.
• Soyadınız : Tosun
• Yaşınız : 17
• Yaşadığınız Yer : İstanbul/BüyükÇekmece
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 29 Hamachi - 1 vps - 1 Kendi Hamachi Serverim.
• Günlük Online Süreniz : +10 Saatten Fazla
• Özellikleriniz : Ben işimin Ustasıyım, Bana Verilen Görevi Yerine Getirirm (Ne Eksik Ne Fazla), Oyuna Sürüsüyle User Kullanıcı Çekerim, iyi RekLam Yaparım, Oyuncularla iletişim Halinde (Seviyeyle) Olurum . Düzgün İletişim Halinde Oyunculara Yardımcı Olurum, Düzgün Türkçe Konuşan, Yazan, Yazdığını Herkezin Okuyabileceği Birisiyim, Kısaltma Kullanmam . Saygılı Dürüst, Seviyeli, Sevgili birisiyim . Tam Aradığınız Gm' yim . +10 Saatten Fazla Online Olurum
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : mstcntt@hotmail.com
• Referanslar : Arada Başka Sw Lere De Başvuru Yapıyorum. Katılıyorum Gm Oluyorum, Güzel Sw Olmadıkları için Ve TL' nin Sorumsuzluğu için Bırakıyorum. LevelMt2 Nin Süper Ötesi Bir Sw ve Bu Son ve Devamlı Başvurum Olcağını Düşünerek Başvuru Yapıyorum.
• Diğer / Ek : Bu Kadar Efendim.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)