HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
msn atasoy98@hotmail.com lütfen ileetişime geciniz
msn atasoy98@hotmail.com 2 kere tl li
k yaptım 4 kerede gm lik tüm kodları biliyorum event yaparım atakserver ve navicat kullana biliyorum yani kısaca uzmanım 1 kerede kndi serverimi açtım az kişi geldiği icin kapadım
k yaptım 4 kerede gm lik tüm kodları biliyorum event yaparım atakserver ve navicat kullana biliyorum yani kısaca uzmanım 1 kerede kndi serverimi açtım az kişi geldiği icin kapadım
Adım=barış
yAŞIM=19
Gunde 8Saat Onlıne'ım Hıc Gm lık yapmadım ama Yapabılırım
Kendıme Ait bi Evde Kalıoyrum
yAŞIM=19
Gunde 8Saat Onlıne'ım Hıc Gm lık yapmadım ama Yapabılırım
Kendıme Ait bi Evde Kalıoyrum
* Adınız :Arda
* Soyadınız : Arslan
* Yaşınız :19
* Yaşadığınız Yer :Samsun
* Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Hazır Serverlerde 10 ile 15 arası ide heralde baya bir yapmıştım beni gm yapanlar çok memnun kalıyor...
* Günlük Online Süreniz : 12 den akşam 5 e kadar
* Özellikleriniz :Adaletliyim,Ayrimcilik Yapmam Torpil Asla,Kimseyi Terslemem,Yardım Etmekten Sıkılmam.vb.
* İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :arda_arslan55fb@hotmail.com
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:Okyanus Metin2,Dalga Metin2,Zalım Metin2,ErekMT2,Mahsenmt2,Kraliyetmt2 vs.
Beni İşe Alırsan İlk Günde Memnun Kalırsın
* Soyadınız : Arslan
* Yaşınız :19
* Yaşadığınız Yer :Samsun
* Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Hazır Serverlerde 10 ile 15 arası ide heralde baya bir yapmıştım beni gm yapanlar çok memnun kalıyor...
* Günlük Online Süreniz : 12 den akşam 5 e kadar
* Özellikleriniz :Adaletliyim,Ayrimcilik Yapmam Torpil Asla,Kimseyi Terslemem,Yardım Etmekten Sıkılmam.vb.
* İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :arda_arslan55fb@hotmail.com
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:Okyanus Metin2,Dalga Metin2,Zalım Metin2,ErekMT2,Mahsenmt2,Kraliyetmt2 vs.
Beni İşe Alırsan İlk Günde Memnun Kalırsın
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)