- Konular
- 313
- Online süresi
- 15g 70781s
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 222
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 1,143
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
0731 01:43:14916 :: ui:3277: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception
0731 01:43:14918 ::
uiGuild.py(line:2891) __LoadWindow
ui.py(line:2941) LoadScriptFile
ui.py(line:3136) LoadChildren
ui.py(line:3136) LoadChildren
ui.py(line:3007) LoadChildren
ui.py(line:3277) LoadElementExpandedImage
GuildWarHistoryAndRankingWindow.__LoadWindow.LoadScriptFile - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: d:/ymir work/ui/special_guild/yunkai2rankguild.tga)
0731 01:43:14918 :: ============================================================================================================
0731 01:43:14918 :: Abort!!!!
Arkadaşlar ben böyle bir hata alıyorum bilen var mı ?
Metin2 server files bölümde Livininq 98-99 filesinden.
Çar seçiyorum oyuna girerken oyun kapanıyor.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Client açmamaya tabiki de etkisi olur. Bu konuda kendinizi daha çok bilgilendirmenizi öneriyorum. Tüm sorun tamamı ile ilgili dosyayı(d:/ymir work/ui/special_guild/yunkai2rankguild.tga) konumunda bulamaması. İlgili dosya konuma aktarıldığı zaman sorun çözülecektir diye düşünüyorumrank sistemi ile alakalı. rank sisteminin kodlarına bak ui.py de ben üst tarafa odaklandım altta .tga dior. tga bulunmuyor ama oda client açmamaya engel olmaz. tga konumu bulunmaması ile alakası yok
ben en iyi olduğumu söylemedim onun kötü olduğunu söyledimDostum anlaşılan gömdüğüne göre milleti bu kadar. Forumun duayeni sen olmalısın. o zaman bu hata bu konuda ki =>Öğeyi görmek için üye olmalısınız.packtan dolayı düzeltip paylaşırsan. piyasadan çoluk çocuk devalopları göndermiş olduğunu kanıtlarsın.
Hadi bakalım duayen göreceğiz seni bu konuda ki packlarden gelen syser çözebilecekmisin.
ayrıca yunkai2rankguild.tga dosyasını milat2 filesinde bulursun sanırsam
/ymir work/ui/special_guild bu konuma at o dosyayı sonra packini kapat bitti