Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Syserr

Sinan1992

Level 4
TM Üye
Konular
51
Online süresi
2ay 23g
Reaksiyon Skoru
131
Altın Konu
0
Başarım Puanı
111
TM Yaşı
5 Yıl 2 Ay 12 Gün
MmoLira
8,528
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaslar söyle bi sorun aliyorum nerden kaynakli oldunu bilmiyorum

0421 20:02:56572 :: LZObject: Size differs
0421 20:02:06086 :: invalid idx 0
0421 20:02:10021 :: ui:3950: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception

0421 20:02:10022 ::
root/introCreate.py(line:169) Open - pythonScriptLoader.LoadScriptFile(dlgBoard, uiScriptLocale.LOCALE_UISCRIPT_PATH + "createcharacterwindow.py")
root/ui.py(line:3946) LoadScriptFile - self.LoadChildren(window, Body)
root/ui.py(line:4166) LoadChildren - self.LoadChildren(parent.Children[Index], ElementValue)
root/ui.py(line:4166) LoadChildren - self.LoadChildren(parent.Children[Index], ElementValue)
root/ui.py(line:3950) LoadChildren - if TRUE == dicChildren.has_key("style"):

CreateCharacterWindow.Open.LoadObject - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: d:/ymir work/bin/icon/face/warrior_m.tga)

0421 20:02:10022 :: ============================================================================================================
0421 20:02:10022 :: Abort!!!!

Çözüm
Buradaki birçok kişiye çok saçma gelebilir ama bir müşterimde karşılaşmıştım daha önce benzer bir hata ile pack key'i epack otomatık büyük harf yapıyor bundan kaynaklı hata alıyorsunuz exe okuyamıyor geçici çözüm olarak müşteri şu şekilde kullanıyordu pack key'ini her seferinde epack'a yazıp pack acıyordu epack kapanınca bastan keyleri yazıyordu. belki işinize yarar diye bir anımı paylaştım :)

Edit: Lzo Object İçin Söylüyorum Bunu
şu yolda ":/ymir work/bin/icon/" face klasörü içerisinde warrior_m.tga adlı dosya kayıp. Hata aldığın dosya sanırım oyunun icon dosyası

Buradaki birçok kişiye çok saçma gelebilir ama bir müşterimde karşılaşmıştım daha önce benzer bir hata ile pack key'i epack otomatık büyük harf yapıyor bundan kaynaklı hata alıyorsunuz exe okuyamıyor geçici çözüm olarak müşteri şu şekilde kullanıyordu pack key'ini her seferinde epack'a yazıp pack acıyordu epack kapanınca bastan keyleri yazıyordu. belki işinize yarar diye bir anımı paylaştım :)

Edit: Lzo Object İçin Söylüyorum Bunu

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)