Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Rubinum Login Hata

allien13

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
15g 51109s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
40
TM Yaşı
4 Yıl 4 Ay 11 Gün
MmoLira
1,406
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, clienti açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Çözümü nedir acaba? Bilen arkadaşlar konuya el atarlarsa çok sevinirim.

1208 01:37:00745 :: ui:5048: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception

1208 01:37:00747 ::
introLogin.py(line:274) __LoadScript
ui.py(line:4657) LoadScriptFile
ui.py(line:4723) LoadChildren
ui.py(line:5048) LoadElementExpandedImage

LoginWindow.__LoadScript.LoadObject - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: d:/ymir work/ui/rubinumlogin/login/arkaplan.tga)

1208 01:37:00747 :: ============================================================================================================
1208 01:37:00747 :: Abort!!!!

ymir work/ui/rubinumlogin/login
arkaplan.tga dosyasını bu konuma uygun şekilde atarsan sorun düzelir

ymir work/ui/rubinumlogin/login
arkaplan.tga dosyasını bu konuma uygun şekilde atarsan sorun düzelir
Dosya konumu zaten dediğiniz şekilde hocam, görseli yükleyemiyor ama nedenini anlamadım.

Sorunda dosyayı yükleyemediğini söylüyor. Doğru konumda ve doğru isimle kayıtta olduğunu kontrol ediniz. Dosya türüne de bakmalısınız.

Sorunda dosyayı yükleyemediğini söylüyor. Doğru konumda ve doğru isimle kayıtta olduğunu kontrol ediniz. Dosya türüne de bakmalısınız.
Doğru konumda ve doğru isimle olduğunu kontrol ettim, dosya türünü de kontrol ettim fakat hiçbir şekilde sorunu çözemedim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)