SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
Hikaye Ekle

Tooltip RealTime ve Süre Barı Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OwnerShip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yes, that is true.. When you go over any alchemy stone its counting time down even if you dont have it activated.. Real time use function is not completly adapted for this system..

1680151384289.png

You extraxt my server pack tooltip optimization

Ekli dosyalar

• 1680151355793.png
    1680151355793.png
    2.1 MB · Görüntüleme: 0
Önemli Düzeltme:

Tesadüfen Konuya Girdim ve ItemTooltip'deki Süre Barını Merak Edip Dosyayı İndirdim. İlk Açtığım Dosya Source Tarafıydı.

PythonItemModule.cpp Açtığımda Karşılaştığım Manzara Direk Burada Bir Problem Var Dedim. Olmayacağını Bildiğim Halde Belki de Daha Önce Hiç Denemediğim İçin Bana Anormal Geliyor Olabilir Dedim.

İşte Hata:

3.png

void initItem() Altına Eklenemez. Eklediğinizde Alacağınız Hata:

2.png

Üstüne Eklerseniz:

1.png

Başarılı Bir Şekilde Derleme İşlemi Sonlanır. Dosya İçeriği Tarafımca Düzeltildi.

Önemli Düzeltme:

Tesadüfen Konuya Girdim ve ItemTooltip'deki Süre Barını Merak Edip Dosyayı İndirdim. İlk Açtığım Dosya Source Tarafıydı.

PythonItemModule.cpp Açtığımda Karşılaştığım Manzara Direk Burada Bir Problem Var Dedim. Olmayacağını Bildiğim Halde Belki de Daha Önce Hiç Denemediğim İçin Bana Anormal Geliyor Olabilir Dedim.

İşte Hata:

Ekli dosyayı görüntüle 94032

void initItem() Altına Eklenemez. Eklediğinizde Alacağınız Hata:

Ekli dosyayı görüntüle 94034

Üstüne Eklerseniz:

Ekli dosyayı görüntüle 94033

Başarılı Bir Şekilde Derleme İşlemi Sonlanır. Dosya İçeriği Tarafımca Düzeltildi.
Gözümden kaçmış yanlış yazmışım akşam düzeltirim teşekkürler olkan😘

Gözümden kaçmış yanlış yazmışım akşam düzeltirim teşekkürler olkan😘
Ben sizin yerinize düzeltim. İstersen tekrar kontrol edebilirsin belki benimde gözümden kaçmış olabilir. Cansın. Günaydın bu arada. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri