- Konular
- 53
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 6,505
- DevLira
- 78
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yes, that is true.. When you go over any alchemy stone its counting time down even if you dont have it activated.. Real time use function is not completly adapted for this system..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
You extraxt my server pack tooltip optimization
Ekli dosyalar
- Konular
- 356
- Çözüm
- 74
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
Önemli Düzeltme:
Tesadüfen Konuya Girdim ve ItemTooltip'deki Süre Barını Merak Edip Dosyayı İndirdim. İlk Açtığım Dosya Source Tarafıydı.
PythonItemModule.cpp Açtığımda Karşılaştığım Manzara Direk Burada Bir Problem Var Dedim. Olmayacağını Bildiğim Halde Belki de Daha Önce Hiç Denemediğim İçin Bana Anormal Geliyor Olabilir Dedim.
İşte Hata:
void initItem() Altına Eklenemez. Eklediğinizde Alacağınız Hata:
Üstüne Eklerseniz:
Başarılı Bir Şekilde Derleme İşlemi Sonlanır. Dosya İçeriği Tarafımca Düzeltildi.
Tesadüfen Konuya Girdim ve ItemTooltip'deki Süre Barını Merak Edip Dosyayı İndirdim. İlk Açtığım Dosya Source Tarafıydı.
PythonItemModule.cpp Açtığımda Karşılaştığım Manzara Direk Burada Bir Problem Var Dedim. Olmayacağını Bildiğim Halde Belki de Daha Önce Hiç Denemediğim İçin Bana Anormal Geliyor Olabilir Dedim.
İşte Hata:
Üstüne Eklerseniz:
Başarılı Bir Şekilde Derleme İşlemi Sonlanır. Dosya İçeriği Tarafımca Düzeltildi.
- Konular
- 118
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 9mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,055
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 4,856
- DevLira
- 87
Gözümden kaçmış yanlış yazmışım akşam düzeltirim teşekkürler olkanÖnemli Düzeltme:
İşte Hata:
Ekli dosyayı görüntüle 94032
Ekli dosyayı görüntüle 94034
Üstüne Eklerseniz:
Ekli dosyayı görüntüle 94033

- Konular
- 356
- Çözüm
- 74
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
Ben sizin yerinize düzeltim. İstersen tekrar kontrol edebilirsin belki benimde gözümden kaçmış olabilir. Cansın. Günaydın bu arada.Gözümden kaçmış yanlış yazmışım akşam düzeltirim teşekkürler olkan![]()

- Konular
- 118
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 9mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,055
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 4,856
- DevLira
- 87
sanada günaydınn.Ben sizin yerinize düzeltim. İstersen tekrar kontrol edebilirsin belki benimde gözümden kaçmış olabilir. Cansın. Günaydın bu arada.![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)