- Konular
- 20
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 121
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 80
- DevLira
- 21
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Baslıkta belirttigim hata için forumda bir sürü paylasım yapılmıs kimisi syserr tutmaması için blogu kapatmıs kimisi Map dosyalarına MonsterAreaInfo olusturup çözmeye calısmış bu sekilde yapanlarda syserr atmamasına ragmen client crash vermeye devam ediyor kendi serverimde denedigim de bu sonuca vardım
benim çözümüm ise su oldu ve bunu yapınca kesin sonuç aldım oyunculardan gelen crash yedim oyun attı vb sikayetler kesildi çözümü altta paste linkine atıyorum
GameLib/MapOutdoorLoad.cpp
benim çözümüm ise su oldu ve bunu yapınca kesin sonuç aldım oyunculardan gelen crash yedim oyun attı vb sikayetler kesildi çözümü altta paste linkine atıyorum
GameLib/MapOutdoorLoad.cpp
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 134
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 3mo 17h
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 6,747
- DevLira
- -6
Teşekkürler konu için
- Konular
- 173
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 10mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,932
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 273
- MmoLira
- 4,279
- DevLira
- 97
LoadMonsterAreaInfo zaten kullanılan bir şey değil direkt monsterareainfoya dair her şeyi silebilirsin.
Hata şöyle bi öneri vereyim muhtemelen worldeditor gidip de derlemiyosundur worldeditor 'e dair her şeyi silebilirsin.
Hata şöyle bi öneri vereyim muhtemelen worldeditor gidip de derlemiyosundur worldeditor 'e dair her şeyi silebilirsin.
- Konular
- 20
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 121
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 80
- DevLira
- 21
aynen öyle kaldırılsada birsey olmaz dedigin gibi kullanılan birsey degil zamanında neden böyle birsey yazmıslar anlamıs degilimLoadMonsterAreaInfo zaten kullanılan bir şey değil direkt monsterareainfoya dair her şeyi silebilirsin.