Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

LoadMonsterAreaİnfo Client Crash [FİX]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BlackFullMoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

BlackFullMoon

Level 4
TM Üye
Konular
20
Online süresi
1mo 14d
Reaksiyon Skoru
121
Altın Konu
0
Başarım Puanı
88
MmoLira
80
DevLira
21
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Baslıkta belirttigim hata için forumda bir sürü paylasım yapılmıs kimisi syserr tutmaması için blogu kapatmıs kimisi Map dosyalarına MonsterAreaInfo olusturup çözmeye calısmış bu sekilde yapanlarda syserr atmamasına ragmen client crash vermeye devam ediyor kendi serverimde denedigim de bu sonuca vardım
benim çözümüm ise su oldu ve bunu yapınca kesin sonuç aldım oyunculardan gelen crash yedim oyun attı vb sikayetler kesildi çözümü altta paste linkine atıyorum

GameLib/MapOutdoorLoad.cpp

Teşekkürler konu için

CMapOutdoor::Load içerisinde arat

if (!LoadMonsterAreaInfo())
TraceError("CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR");

değiştir yada sil
#ifdef WORLD_EDITOR
if (!LoadMonsterAreaInfo())
TraceError("CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR");
#endif

LoadMonsterAreaInfo zaten kullanılan bir şey değil direkt monsterareainfoya dair her şeyi silebilirsin.

Hata şöyle bi öneri vereyim muhtemelen worldeditor gidip de derlemiyosundur worldeditor 'e dair her şeyi silebilirsin.

LoadMonsterAreaInfo zaten kullanılan bir şey değil direkt monsterareainfoya dair her şeyi silebilirsin.

Hata şöyle bi öneri vereyim muhtemelen worldeditor gidip de derlemiyosundur worldeditor 'e dair her şeyi silebilirsin.
aynen öyle kaldırılsada birsey olmaz dedigin gibi kullanılan birsey degil zamanında neden böyle birsey yazmıslar anlamıs degilim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri