HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sadece işlevini çözmeye çalışıyorum ilk önce takvim de haftanın gününe göre gösteriyor sandım sonradan seçildiğini düşündüm hangisini yapıyor onu öğrenmek istiyorum. Çünkü bende etkinlikler seçilmiyor.dostum gün ve saat i gelince aktif olsun istiyorsan onupdate kısmından yapabilirsin bu bir takvim rohan2 takvimi
çünkü konu sahibide bilmiyor onu @Ecrina ya sor teşekürler pylşm içinsadece işlevini çözmeye çalışıyorum ilk önce takvim de haftanın gününe göre gösteriyor sandım sonradan seçildiğini düşündüm hangisini yapıyor onu öğrenmek istiyorum. Çünkü bende etkinlikler seçilmiyor.
Doğru haklısın beş kuruş etmeyecek insanlarla çalışırsam bilmemem çok normalçünkü konu sahibide bilmiyor onu @Ecrina ya sor teşekürler pylşm için
ben bilmem kanka adama sadece çözümün yolunu söyledim 2 saattir cevap beklioda ondanDoğru haklısın beş kuruş etmeyecek insanlarla çalışırsam bilmemem çok normal

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)