noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Python Etkinlik Takvimi 2022-04-28

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan For_Nemesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sistematik bir işleyiş bulunmamaktadır

Sistem arayüzden ibarettir sadece
Anladım o zaman bu bir sistemin arayüzü değil ve kendisi bir sistem mi? Ve normalde listedekileri seçip yandaki etkinlik detay bölümün de görmemiz gerekiyor mu?

Anladım o zaman bu bir sistemin arayüzü değil ve kendisi bir sistem mi? Ve normalde listedekileri seçip yandaki etkinlik detay bölümün de görmemiz gerekiyor mu?
Bir sistem değildir bu sadece oyuncuların hangi gün hangi etkinlik var onu takip etmesi için var
Yana sunucu saati çarşambayı gösterdiğinde arayüzde çarşamba görünecek diye bir kodlama yok.

Dediğim gibi sadece arayüzden ibarettir

Bir sistem değildir bu sadece oyuncuların hangi gün hangi etkinlik var onu takip etmesi için var
Yana sunucu saati çarşambayı gösterdiğinde arayüzde çarşamba görünecek diye bir kodlama yok.

Dediğim gibi sadece arayüzden ibarettir
Anladım ama listedeki enlinlikleri seçme olayı yok mu? Aşağıdaki gibi ilk açılışta bir tanesi işaretli ama sonradan kayboluyor ve etkinlik seçip bakılamıyor bu normal mi?
1651158580844.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri