HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Anladım o zaman bu bir sistemin arayüzü değil ve kendisi bir sistem mi? Ve normalde listedekileri seçip yandaki etkinlik detay bölümün de görmemiz gerekiyor mu?Sistematik bir işleyiş bulunmamaktadır
Sistem arayüzden ibarettir sadece
Bir sistem değildir bu sadece oyuncuların hangi gün hangi etkinlik var onu takip etmesi için varAnladım o zaman bu bir sistemin arayüzü değil ve kendisi bir sistem mi? Ve normalde listedekileri seçip yandaki etkinlik detay bölümün de görmemiz gerekiyor mu?
Yana sunucu saati çarşambayı gösterdiğinde arayüzde çarşamba görünecek diye bir kodlama yok.
Dediğim gibi sadece arayüzden ibarettir
Anladım ama listedeki enlinlikleri seçme olayı yok mu? Aşağıdaki gibi ilk açılışta bir tanesi işaretli ama sonradan kayboluyor ve etkinlik seçip bakılamıyor bu normal mi?Bir sistem değildir bu sadece oyuncuların hangi gün hangi etkinlik var onu takip etmesi için var
Yana sunucu saati çarşambayı gösterdiğinde arayüzde çarşamba görünecek diye bir kodlama yok.
Dediğim gibi sadece arayüzden ibarettir
dostum gün ve saat i gelince aktif olsun istiyorsan onupdate kısmından yapabilirsin bu bir takvim rohan2 takvimiMerhaba bende tarih pazartesiyi gösteriyor bunun için ne yapmam gerekli?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)