farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Başkasına ait files satışı yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yildo45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 134
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1650264381338.png

benim dosyamı düzenleme için anlaştıkları müşteriden çalıp oyun açtığını hatta satmaya kalktığını söylemiştim sizlere.

arkadaş ısrarla kanıt istemişti. şimdi o kanıtı size sunuyorum biraz adamsan daha fazla konuşma bırak forumu çek git yüzsüzlüğünde bir sınırı vardır.

Şimdi;
1. olarak şuna dikkat etmenizi isteyeceğim tarih gördüğünüz gibi mart ayı yani kendileri oyun bile açmamışlardı bu dosya bile yani yanında çalıştıkları müşterim.
2. olarak ise adamın konuşmalardaki detaylarına bakın. oyunda aşırı detay ve emek var diyor :D benim ve beraber çalıştığım arkadaşlarımın yaptığı dosya için kendi yapmış gibi bahsediyor.

4.Ve son olarak dosya benim satmaya kalkıyorsun 30 bin tl ye. daha sonra ise adama garanti veriyorsun ve bu adam belki 50bin para yatırıp oyun açıcak ve etti 80 bin
verdiği emeği falan saymıyorum bu nasıl bir dolandırmadır acımasızlıktır :D
hani dosya çok kötüydü çöptü pertti kullanılmazdı .
evet senin elindeki dosyada bir ton sorunlu durum mevcut hepsi de son 6 7 ayda bulunup fixlenen düzenlenen şeyler.

hadi kendin acizsin bir vasfın yok benim vareze attığım dosyanın peşinden ayrılamıyorsun ee bu adamada acımıcak kadar açsın sen nasıl karekterde bir insansın.

bu konu altındaki bu şahsın yorumlarına da cevap verilmeyecektir sadece kanıtı görsün forumdaki arkadaşlar diye ilettim.

dipnot: En çokta şeye güldüm ne kadar bütçeniz var demiş..

niyet bozuk yani kesin satıcak 3 e 5 e bakmıyacak adam herneyse dediğim gibi cevap verilmeyecektir. maksat burada görünsün rezil olsun.

Screenshot_3.png

[EDIT]

Bu da bir sistem için veya fix herneyse 300tl olsun 200 tl indir diye yalvarırken @manji ye :D yani geçenlerde deli gibi sövdüğü laf söylediği adama. altı üstü 200 tl için.

1650248724696.png

1650248872769.png

Ayrıca bu arkadaş durumu özetlemiş işte siz şöyle bi detaylı şekilde değerlendirirsiniz arkadaşı :)

1650249316427.png

1650266581086.png

:D

1650266606888.png

:D :D

1650266629387.png

1650266834323.png

(Bostan = DoertS = Sevimli271)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Tamamen yıkık bir çocuk . hep başkasının filesini satmaya kalk sonra artislik yap racon kes , işte bu haraketlerden yüzüne filesi paylaşınca tabiki arkadaş kudurdu ekmeğine konduk ya haram yiyen ahlaksız insanlar sizi daha utanmadan birde savunmaya çalışması kendini . Asla bu arkadaşla alışveriş yapmayın fake isimlerle gelip zaten sağa sola sistem yaptırıyor kendi bilgisi yok , zaten ben bu arkadaşın filesi satmaya kalktığını öğrenince ismetten izin alarak filesi sizinle paylaştım konudada açıkladım sizelere zaten. Ve bu arkadaşın ne kadar olduğunu ve kendini ele vermesini sağladım zaten bana başkasının dosyasını sistemini almak için para teklif etmişti. Şimdi turkmmo halkı kimin ne olduğunu umarım anlamıştır hadi eyw.

BAŞKASININ DOSYASINI MÜŞTERİSİNDEN ÇALIP OYUN AÇAN
BAŞKASININ DOSYASINI MÜŞTERİSİNDEN ÇALARAK BİR BAŞKASINA 30 BİN LİRA PARA TEKLİF ETMEN
KENDİ BİLGİN OLMAYIP FAKE HESAPLARLA O FİLESİN SORUNLARINI ÇÖZDÜRMEYE ÇALIŞMAN
BANA GELİP BİR BAŞKASININ SİSTEMİNE PARA TEKLİF EDİP YALVARMAN

Ek olarak arkadaşın bana karşı garezinin sebebi elindeki ismete ait dosyaları başkalarına sattığı için bende paylaştığım için tabi arkadaş sinirlendi ne bulsam kardır nasıl manji'ye iftira atsam diye düşündü onuda beceremedi.
Tüm konuyu okudum işsiz gibi
1 - Çalınan dosya olmaz, çaldırılan veya verilen dosya olur. Kimseyi tanımıyorum bahsi geçen ama arkadaş bence dosyaları kullanabilir. Dosya sahibi akıllı davranıp çaldırmasaymış, bilgisi az olabilir mantık kuramıyor olabilir(okursa kırılmasın kişilerden düzeltme beklediği için dedim) ama bu piyasada sadece bilenler oyun açıp para kazanacak diye bir mantık hiç yoktu yokta. Belki gelişmek istiyor, bir şeyler öğrenmek istiyor amaa hatası şurada: Piyasada veya Forumlarda çok konuşanlarla dostluk kurmaması gerekirdi :)
2 - Forumda bence bu yasaklanmalı, yeni gelen kitlede bu var, açık kovalayıp dost olduğu kişileri sonradan hep bir baltalama("karalama") çalışması.. Böyle yapmaya devam ederseniz BENCE sadece kendiniz komik duruma düşersiniz, milletin benim yaptığım gibi konuyu okuyup gülüp geçmesi gibi..

Bunun bir örneğini sizin burada başlatmış olmanız kırıcı.. Siz bozdunuz burayı :) @Onur Balcı @ulubeu
Konulara artık mesaj yazmıcaktım ama cidden bu adam illaki gel beni ifşala diyor ifşalamıcam diyorum hala etiket atıyo hadi bilgisizim diyelim 1.ci işi getirdin 2.getiin arkadaş okadar bilgisizm neden 50 tane iş getirdin zaten son dolandırılmadan sonra işleri yapmadım öncekileri neden sildin

@yildo45 kardeş şimdi o sslerdeki BossTann yan çarım değil der yok aynı binada oturan kuzenim der önce onu kanıtlıyım hani hep şu yançarıyla kendini övdügü hesabı yan çarıyla işleri yaptırt as çarınlada İSİM yapmaya çalış

Madem aynı binada oturan kuzenin neden dosyaları vermion bu 1.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Anaa Srclerin Bi Anda aynı binada oturan kuzeninde çıktı bak pardon müşterin olan kuzeninden :D:D

neyse artık onun yançar oldugunu kanıtladık başka kanıta gerek yok

2.ifşaya geliyim @yildo45 kardeş senin ikarustan ve @Fingolfin ✓ aldıgın guiyi sen almamışın kardeş milattan önce sevimli almış bak burda söylüyor

Bu Mesajlardan Sonra @DoertS beni etiketlesende artık yazmıcam çünkü yançarınla iş yaptık senle deil yançarınla gel yada aynı binada oturan kuzeninle yada müşterinle cidden yazmıcam artık
Tamamen yıkık bir çocuk . hep başkasının filesini satmaya kalk sonra artislik yap racon kes , işte bu haraketlerden yüzüne filesi paylaşınca tabiki arkadaş kudurdu ekmeğine konduk ya haram yiyen ahlaksız insanlar sizi daha utanmadan birde savunmaya çalışması kendini . Asla bu arkadaşla alışveriş yapmayın fake isimlerle gelip zaten sağa sola sistem yaptırıyor kendi bilgisi yok , zaten ben bu arkadaşın filesi satmaya kalktığını öğrenince ismetten izin alarak filesi sizinle paylaştım konudada açıkladım sizelere zaten. Ve bu arkadaşın ne kadar olduğunu ve kendini ele vermesini sağladım zaten bana başkasının dosyasını sistemini almak için para teklif etmişti. Şimdi turkmmo halkı kimin ne olduğunu umarım anlamıştır hadi eyw.

BAŞKASININ DOSYASINI MÜŞTERİSİNDEN ÇALIP OYUN AÇAN
BAŞKASININ DOSYASINI MÜŞTERİSİNDEN ÇALARAK BİR BAŞKASINA 30 BİN LİRA PARA TEKLİF ETMEN
KENDİ BİLGİN OLMAYIP FAKE HESAPLARLA O FİLESİN SORUNLARINI ÇÖZDÜRMEYE ÇALIŞMAN
BANA GELİP BİR BAŞKASININ SİSTEMİNE PARA TEKLİF EDİP YALVARMAN

Ek olarak arkadaşın bana karşı garezinin sebebi elindeki ismete ait dosyaları başkalarına sattığı için bende paylaştığım için tabi arkadaş sinirlendi ne bulsam kardır nasıl manji'ye iftira atsam diye düşündü onuda beceremedi.

neresinden bakarsan kahkaha atıyorsun ya :D
işimi çöz 300 diyo sonra büyük proje felan bide utanmadan bilgin yok demiş :D 300e işimi çöz diyen adam isim hakkı mı almış nelerle ugrasıyoz valla bunlar yüzünden artık kime güvencemizi de bilmez olduk su forumda tanıdıgım 2 kişi var gözüm kapalı iş yapabilcem bunlardan biri manji

Seni gidi sevimsiz şey. Ne insanlar var arkadaş ya? Utanmadan bir de millete iftira atıyorlar. Foyası meydanda işte sahtekarın. Bir de bir şeyler biliyorum ayaklarına yatıyorlar ya en çok ona uyuz oluyorum 😑 @DoertS adlı şahsın manji'nin paylaşım konusunda bir taraflarını yırtmasından belliydi zaten bir bk olduğu. Şimdi de kanıtlarla görmüş olduk. Helal la manji böyle sahtekarlara göz açtırmayıp ellerinde patlatıyorsun tezgahlarını 😁

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri