ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Capella Server Files - Game & Mysql Ve Açık Pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Manji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
  • Etiketler Etiketler
    metin2 server files
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dev abilerime yalakalık yapayım sonra abilerimden dosya yalvarayım . Başarın yok bilgin yok real hayatında sevilmiyorsun tipine bakacak kız bile yoktur eminim gargamel burnun olduğu için. Bu şekilde sadece yorum yaparak ortalıkta sürünmeye devam et bir ara iban at papuç giymeyi bırakta sana bi çift ayakkabı alayım abim sevaptır xd
Senin hayatında göremeyeceğin dosyalar benim elimde var kime niye yalvarayım ufak ergen ? xDD Senin ne başarı bilgin varmış yaz bakalım ufaklık bi anlayalım hepimiz. Benim çok şükür işim gücüm, durumum yerinde. Senin gibi bir ergen max gelip elimi öpüp harçlık isteyebilir. Bir ergen olduğun için tanımadığın insanlar hakkında böyle konuşmanı yadırgamıyorum tabi. Bu arada niye bu kadar alevlendin yiaaa fkopdgakölsddgösadlög ergen kızdı galiba biraz ???

Uzmanım nereye gidersin @recepk78

1649711805241.png

Kardeşim kaşlarına bakıyorum alınmış tertemiz saçlarına bakıyorum fönlü buruna bakıyorum fındık gibi dudaklara rujlar yeni sürülmüş piyasada millete kız bırakmıyorsun ki !!!
Ekli dosyayı görüntüle 76075
Şaka yapıyosun bu mu flödşsaagöşlasdlşölösadşölşgadsölşgasdlşöölöşagdsslöşagsdlöşlöşsgddlöşagsdlöşşlşögsadd

Şaka yapıyosun bu mu flödşsaagöşlasdlşölösadşölşgadsölşgasdlşöölöşagdsslöşagsdlöşlöşsgddlöşagsdlöşşlşögsadd
Bir insanı dış görünüşünden vurmam ama bu arkadaş kaşınmış birazcık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri